Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

"Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης" - πρόγραμμα Δεκέμβριος 2019

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης" - πρόγραμμα Δεκέμβριος 2019

0.0
Περιγραφή
• Κάθε Πέμπτη και ώρα 21.30, "Τα πιο ωραία λαϊκά", ένα πρόγραμμα με τραγούδια της χρυσής εποχής του λαϊκού τραγουδιού, το οποίο παρουσιάζεται από τέσσερις ταλαντούχους καλλιτέχνες της νεώτερης γενιάς : Χριστίνα Μιχαλάκη στο τραγούδι, Αλέξανδρος Κουβέλης στο μπουζούκι και στο τραγούδι, Κώστας Αραβαντινός στην κιθάρα και στο τραγούδι και Δημήτρης Παπαδάμης στο ακορντεόν.
Είσοδος: 5€/άτομο. Ελάχιστη κατανάλωση 15€.

• Κάθε Παρασκευή, στις 23.00, στη σκηνή του "Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης" σμίγουν δυο κι αγαπημένοι καλλιτέχνες, ο Γιώργος Ξηντάρης και η Κατερίνα Τσιρίδου, για να μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι σε ρεμπέτικα και λαϊκά μονοπάτια.
Είσοδος: 5€/άτομο. Ελάχιστη κατανάλωση 15€/άτομο.

• Κάθε Σάββατο, στις 23.00, το Πέραν θα φιλοξενήσει τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού με το εκφραστικό παίξιμο Γιώργο Κουτουλάκη, μαζί με τη τραγουδίστρια Θεοδοσία Στίγκα.
Είσοδος: 5€/άτομο. Ελάχιστη κατανάλωση 15€/άτομο. 

• Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 15.30, ο Παναγιώτης Λάλεζας, ο Γιώργος Κωτσίνης, τιμούν την προσφορά του σπουδαίου συνθέτη, στιχουργού και ερμηνευτή Γιώργου Παπαϊσιδώρου ή Παπασιδέρη στην παραδοσιακή μας μουσική, με μια γιορτή του δημοτικού τραγουδιού.
Είσοδος: 5€/άτομο. Ελάχιστη κατανάλωση 15€/άτομο. 

• Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00΄ το μεσημέρι, μια παρέα από μουσικούς, ο Γιάννης Σέρβος - τσαμπούνα, ο Σωτήρης Μαργώνης - βιολί, ο Κώστας Δεμένεγας - λαούτο/τραγούδι και ο Γιαννούλης Μαργώνης - κιθάρα, θα μας ταξιδέψει στα νερά του Αιγαίου με συρτούς, μπάλους και σούστες, αγαπημένους σκοπούς και τραγούδια της θάλασσας.
Φιλική συμμετοχή στο τραγούδι και το στουμπί, ο Αλέξανδρος Μορφωνιός.
Είσοδος: 3€/άτομο. Ελάχιστη κατανάλωση 15€/άτομο. 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (4)

Εισιτήρια

Οι τιμές αναγράφονται πιο πάνω.
Κρατήσεις: 210-25.33.896.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020