Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Peloponnese Wine Festival 2020

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
γευσιγνωσία (Διάφορα)

Peloponnese Wine Festival 2020

0.0
Περιγραφή
Το Peloponnese Wine Festival, η εκδήλωση των κρασιών του Πελοποννησιακού αμπελώνα έρχεται ξανά στον μοναδικό χώρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου. 

42 μέλη - οινοποιεία της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου δίνουν και φέτος το καθιερωμένο ραντεβού τους με το οινόφιλο κοινό και τους επαγγελματίες την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 στην καρδιά της Αθήνας.

Η εκδήλωση που συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των παραγωγών της Πελοποννήσου δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τους οινοποιούς, τα κρασιά τους, τους πειραματισμούς, τις αναζητήσεις και τις νέες εμφιαλώσεις τους.

H εκδήλωση θα πλαισιωθεί από εκπαιδευτικές και διαδραστικές παρουσιάσεις, '10 minute courses', από την Πανελλήνια Ένωση Οινοχόων τόσο για επαγγελματίες όσο και για οινόφιλους.

Ο Γιάννης Καρακάσης MW θα παρουσιάσει ένα master class έκπληξη ' the enigma master class' που θα περιλαμβάνει τυφλή γευσιγνωσία.

Tο κοινό θα έχει την δυνατότητα να κρατάει σημειώσεις και να βαθμολογεί τα κρασιά που δοκιμάζει σε μια απλή και εύχρηστη ηλεκτρονική εφαρμογή που θα περιέχει όλα τα κρασιά της έκθεσης, το my.wine.gr. Έτσι ο χρήστης θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρίσκει τα κρασιά που ξεχώρισε, να τα βαθμολογεί και να φτιάξει την δική του λίστα με 'αγαπημένα'.

Η εκδήλωση θα ανοίξει τις πόρτες της στις 12:00 και θα ολοκληρωθεί στις 20:00

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (4)

Εισιτήρια

Είσοδος 5€ για το οινόφιλο κοινό 
Είσοδος ελεύθερη για τους επαγγελματίες του κλάδου με επίδειξη της επαγγελματικής τους κάρτας. 

Το εισιτήριο περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και ελεύθερη είσοδο στους χώρους του μουσείου.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020