Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα
Peloponnese Wine Festival 2019
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Peloponnese Wine Festival 2019
0.0
Περιγραφή
Η ετήσια εκδήλωση των κρασιών του Πελοποννησιακού αμπελώνα, το Peloponnese Wine Festival έρχεται ανανεωμένο σε καινούριο χώρο υψηλής αισθητικής και μοναδικού χαρακτήρα στο κέντρο της Αθήνας.

Τα μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου δίνουν και φέτος το καθιερωμένο ραντεβού τους με το οινόφιλο κοινό και τους επαγγελματίες, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2018, στον 4ο όροφο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου.

Για ακόμη μία χρονιά θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την πλειοψηφία των εκπροσώπων του μεγαλύτερου αμπελώνα της Ελλάδας, να συζητήσουμε μαζί τους και να δοκιμάσουμε κρασιά τους, τόσο από τη νέα εσοδεία όσο και από παλαιότερες χρονιές.

Οι εκπλήξεις φυσικά θα είναι πολλές περισσότερες:Παρουσίαση στο αμφιθέατρο του μουσείου (14:00 - 15:30) : Με τη ματιά της νέας γενιάς. Όνειρα-Στόχοι-Ανησυχίες.Ο Γρηγόρης Κόντος Dip Wset και ο Άρης Σκλαβενίτης θα παρουσιάσουν δύο πολύ ενδιαφέροντα master class. Συνδυασμός τοπικών προϊόντων με τα κρασιά της Πελοποννήσου. 

Διαγωνισμός Τυφλής Γευστικής Δοκιμής Μάθημα οδικής ασφάλειας για παιδιά. Παράλληλα ο γνωστός Σεφ Βασίλης Καλλίδης μεταφέρει το εστιατόριο του Uberness, για μία Pop-Up εμφάνιση στο Peloponnese Wine Festival από τις 12:00 έως τις 19:00 και σερβίρει Street food από όλο τον κόσμο δίπλα στα κρασιά του Πελοποννησιακού Αμπελώνα.

Η εκδήλωση θα ανοίξει τις πόρτες της στις 11:00 για τους επαγγελματίες του οινικού κλάδου και στις 14:00 για τους οινόφιλους και θα ολοκληρωθεί στις 19:00.

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (5)

Εισιτήρια

5€ για το οινόφιλο κοινό ενώ θα είναι ελεύθερη για τους επαγγελματίες του κλάδου με επίδειξη της επαγγελματικής τους κάρτας. 

Το εισιτήριο περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και ελεύθερη είσοδο στους χώρους του μουσείου.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017