Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα
Πάσχα 2019 στο Μαρούσι
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Πάσχα 2019 στο Μαρούσι
0.0
Περιγραφή
Ο Δήμος Αμαρουσίου γιορτάζει, με προσκεκλημένους όλους τους συμπολίτες στο μουσικοχορευτικό παραδοσιακό γλέντι που στήνει ανήμερα της μεγάλης γιορτής στον Υπαίθριο χώρο του Αμαλίειου ( Λεωφ. Κηφισίας 219), από τις 12:00 το μεσημέρι.

Το Πάσχα στο Μαρούσι είναι ένας επιτυχημένος γιορτινός θεσμός, καθώς διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη για 11 συνεχή έτη, με χιλιάδες συμπολίτες από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής όλα αυτά τα χρόνια να μοιράζονται τη χαρά της Λαμπρής ως μια μεγάλη οικογένεια στο Δήμο Αμαρουσίου.

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και με θετική και αισιόδοξη διάθεση όλοι μαζί θα γευτούμε και φέτος τον πατροπαράδοτο οβελία και τα πλούσια πασχαλινά εδέσματα, θα απολαύσουμε ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, θα τσουγκρίσουμε το πασχαλινό κόκκινο αυγό, θα ανταλλάξουμε εορταστικές ευχές, θα χορέψουμε και θα τραγουδήσουμε.

Οι παραδοσιακοί ερμηνευτές Θεόφιλος, Ειρήνη Λεγάκη, Κώστας Σκόνδρας και Λάκης Χαλκιάς και η επταμελής ορχήστρα τους θα ανεβάσουν το κέφι, με τραγούδια λαϊκά, δημοτικά και νησιώτικα, συνοδεία όλων των παραδοσιακών οργάνων σ’ ένα πολύωρο μουσικό γλέντι με την επιμέλεια του Γιώργου Υδραίου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Αργύρης Ντίνας (μπουζούκι), Δημήτρης Σίβρης (πιάνο), Πόλης Πελέλης (μπάσο), Αθανάσιος Αιγινίτης (τύμπανα), Νίκος Τάγκας (κιθάρα), Αντώνης Καλιούρης (κλαρίνο), Νεκτάριος Γκαγκόσης (βιολί).

Το παραδοσιακό γλέντι θα διανθίσουν με παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τις χορηγίες Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων και Τοπικών Επιχειρήσεων. 

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017