Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Πάρτυ έναρξης του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Πάρτυ έναρξης του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017

0.0
Περιγραφή
Με ένα μεγάλο πάρτυ την Κυριακή 2 Ιουλίου, ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί όλους μας να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε σε soul, funk και latin ρυθμούς για να γιορτάσουμε την έναρξη του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – Νύχτες Αλληλεγγύης, που φιλοξενεί την πρώτη του παράσταση, από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέων (ΦΙΛ.Ο.Ν.), μια μέρα νωρίτερα (Σάββατο 1 Ιουλίου).

Μουσικοί "στυλοβάτες" του πάρτυ τα σχήματα Da Band και Los Del Sur που θα δώσουν τον τόνο της μεγάλης γιορτής για την πόλη του Χαλανδρίου. Παράλληλα με το χορό και τη μουσική, θα έχουμε την ευκαιρία να θυμηθούμε τις μεγαλύτερες στιγμές του περσινού φεστιβάλ μέσα από την προβολή φωτογραφιών σε μεγάλη οθόνη.

Ο Δήμος Χαλανδρίου με το πάρτυ αυτό, καλωσορίζει τους πολίτες στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 καλώντας τους να γίνουν και φέτος, όπως και πέρυσι, όχι απλοί θεατές αλλά ενεργοί συμμέτοχοι στις Νύχτες Αλληλεγγύης της πόλης του Χαλανδρίου. 

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Οι θεατές καλούνται μόνο να συνεισφέρουν εθελοντικά με τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. 

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022