Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Παρουσίαση βιβλίου του Γιάννη Κιουρτσάκη ''Σαν Μυθιστόρημα''

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Παρουσίαση βιβλίου του Γιάννη Κιουρτσάκη ''Σαν Μυθιστόρημα''

0.0
Περιγραφή
Την Τετάρτη 22 Μαρτίου, στις 20:30, η Αλυσίδα Πολιτισμού Ianos και οι εκδόσεις Πατάκη, μας προσκαλούν σε συνομιλία του συγγραφέα Γιάννη Κιουρτσάκη με τη μυθιστοριογράφο Λίλα Κονομάρα, αλλά και με το κοινό, με αφορμή τη νέα έκδοση του βιβλίου του "Σαν Μυθιστόρημα"

Προλογίζει ο ποιητής Θανάσης Χατζόπουλος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Ιανό της Αθήνας και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook.

Στο πρωτότυπο αυτό μυθιστόρημα - το πρώτο μέρος μιας αυτοβιογραφικής τριλογίας με τον τίτλο "Το ίδιο και το άλλο" - ο Κιουρτσάκης αναζητεί τον συγγραφικό του "εγώ" μιλάει για τον εαυτό του και τον Χάρη, τον νεκρό του αδελφό που κουβαλάει στις πλάτες του σαν άλλο Δίκωλον, ένα δυαδικό σχήμα που δανείζεται από την καρναβαλική παράδοση. Αυτή η ιδιαίτερη οντότητα που κυριαρχεί στην μυθοπλασία του Κιουρτσάκη συνδέει το παρόν και το παρελθόν χωρώντας μέσα της τον "ζωντανό" συγγραφέα και τον "νεκρό" αδελφό. Ο συγγραφέας επιχειρεί να φανερώσει το άλλο που φωλιάζει μέσα στο ίδιο και να προσδιορίσει τη θέση του εαυτού του μέσα στον κόσμο - τόσο τον έξω όσο και τον μέσα του.


Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2023
art&life logo