Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Παρουσίαση βιβλίου του Costantino Salis "Ίδρυμα Αγίων"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Παρουσίαση βιβλίου του Costantino Salis "Ίδρυμα Αγίων"

0.0
Περιγραφή
Το νέο μυθιστόρημα του Ελληνοιταλού συγγραφέα Costantino Salis "Ίδρυμα Αγίων" θα παρουσιάσουν οι εκδόσεις ΌΣΤΡΙΑ με την υποστήριξη του Δήμου Νίκαιας- Αγ Ι. Ρέντη τη Δευτέρα 30 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη (Π. Τσαλδάρη 10, 1ος όροφος) στις 19.30.

Το βιβλίο, "Ίδρυμα Αγίων", θα προλογίσει ο Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων & Κέντρων της UNESCO ( WFCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική και ο συγγραφέας του βιβλίου Costantino Salis. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Μπάγια Αντωνοπούλου, Παρουσιάστρια του ANT1 και η ιταλίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος Cosmina Furchi Gliatas.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες με σειρά εμφανίσεως : Κωνσταντίνος Καριώτης, Βαρύτονος - στο πιάνο ο Φρίξος - Διονύσιος Μόρτζος, η Παιδική Χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου, Βάλια Τσιργιώτη - στο πιάνο ο Σπύρος Παγιάτης, Κωνσταντίνα Πουτκάρη - στο πιάνο ο Προκόπης Κωττάκης και ο Νεκτάριος Σφυράκης με συνοδεία μουσικών.

Ο ηθοποιός Μιχαήλ Γιαννικάκης θα ερμηνεύσει ένα μονόλογο - απόσπασμα από το θεατρικό έργο " Ίδρυμα Αγίων " που είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο θα ανέβει προσεχώς σε κεντρική Θεατρική Σκηνή της Αθήνας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών, COMITES GRECIA ( Ένωση Ιταλών Εξωτερικού ) και του Σ.Ε.Π.Ι ( Σύνδεσμος Επιστημόνων Πανεπιστημίων Ιταλίας ).

Παράλληλα θα γίνει ομαδική έκθεση με τη συμμετοχή 100 ζωγράφων - μελών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών Ηλιούπολης (Το Εργαστήρι). 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021