Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα
-
Παγοδρόμια Ice Arena
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
-
Κατηγορίες
Παγοδρόμια Ice Arena
0.0
Σύνοψη

Η Ice Arena, όπως τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος θα έχει την ευχαρίστηση να παρέχει σε όλους εσάς τη δυνατότητα να «τσουλήσετε» και πάλι πάνω στον πάγο και να θαμπώσετε με τις απίστευτες φιγούρες σας! Ζωγραφίστε το χαμόγελο της ξεγνοιασιάς και της παιδικής ευτυχίας στο λευκό του πάγου, κάντε αυτό που λέει η καρδιά σας, με απόλυτη ασφάλεια και ταξιδέψτε στον μαγικό κόσμο του πάγου.

 

Εκτός από την περιήγηση σας στον πάγο και τις προσωπικές χορευτικές εξάρσεις, εκπαιδευμένοι δάσκαλοι αναλαμβάνουν να σας μάθουν τα μυστικά του πατινάζ από την αρχή, είτε πρόκειται για μικρούς επίδοξους πρωταθλητές είτε απλά για να κινείστε με χάρη και στυλ. Διαθέσιμοι είναι οι προσωπικοί σας δάσκαλοι που μπορείτε να δεσμεύσετε με ένα απλό τηλεφώνημα (ραντεβού) ή την ώρα της επίσκεψής σας στο ταμείο, αλλά σε κάθε περίπτωση, πάντα θα βρείτε έναν ειδικό δίπλα σας να σας προσέχει.

 

Τα παγοδρόμια παραμένουν ανοιχτά τις καθημερινές από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ και τα σαββατοκύριακα όλη μέρα, από το πρωί έως αργά το βράδυ!

 

Κατά την περίοδο των Εορτών, τα παγοδρόμια μας θα λειτουργούν τις Καθημερινές από τις 11:00 το πρωί συνεχόμενα μέχρι τις 11:00 το βράδυ, και τα Σαββατοκύριακα φυσικά και πάλι από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το βράδυ!

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Μπορείτε να απολαύσετε την παγοπίστα με τιμή εισόδου μόνο 10€ και μπορείτε να πατινάρετε όση ώρα επιθυμείτε! Στην τιμή περιλαμβάνεται και η χρήση των παγοπεδίλων. Σε περιόδους εορτών και αργιών, για να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι και να έχουν την ευκαιρία να πατινάρουν, ενδέχεται η παραμονή στην πίστα να διαρκέσει 1 ώρα, σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε πριν την έκδοση του εισιτηρίου σας.

 

Το μάθημα από τους έμπειρους δασκάλους μας κοστίζει 10€, διαρκεί 15 λεπτά και παραδίδεται σε 1 άτομο τη φορά.

Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017