Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Ομαδική έκθεση "Ισορροπώντας σε δύο διαστάσεις"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ομαδική έκθεση "Ισορροπώντας σε δύο διαστάσεις"

0.0
Περιγραφή
Ο Εικαστικός Κύκλος Sianti Gallery στην έναρξη της δεκαετίας με γνώμονα την αρμονία ισορροπεί σε δύο διαστάσεις εγκαινιάζοντας την έκθεση "Ισορροπώντας σε δύο διαστάσεις" το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 12:00. Τη στιγμή που οργανωνόταν η έκθεση "έφυγε" από τη ζωή ο μεγάλος δάσκαλος Δημοσθένης Κοκκινίδης. Η γκαλερί Sianti του την αφιερώνει ως ένα ευχαριστώ για το μεγάλο έργο που άφησε σε όλους. 

Στην έκθεση αυτή με τη ζωγραφική να απευθύνεται πρωτίστως στην όραση, ο θεατής καλείται να παρατηρήσει τη συνομιλία μεταξύ ενός μεγάλου και ενός μικρού σε διαστάσεις έργου του ίδιου καλλιτέχνη. 

Η αλλαγή κλίμακας επηρεάζει τα δομικά στοιχεία του έργου εξασφαλίζοντας, όμως, μεγάλη εκφραστική ελευθερία στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Αγγελίδη Πασχάλη, Αντωναρόπουλο Χρήστο, Βαλυράκη Γιάννη, Καζάζη Γιώργο, Καραβούζη Σαράντη, Κοκκινίδη Δημοσθένη, Κούκο Δημήτρη, Λάλα Θανάση, Μπελιβανάκη Λίλα, Παπαηλιάκη Ηλία, Παπαϊωάννου Χριστίνα, Σάμιο Παύλο, Σιάγκρη Παναγιώτη, Σόρογκα Σωτήρη, Τόλη Κωνσταντίνο, Τσόκλη Κώστα, Χανιώτη Δήμητρα και Χάρο Μανώλη. 

Από την άλλη, η γλυπτική συνδυάζοντας οπτικά και απτικά στοιχεία εντυπωσιάζει με την υλική της παρουσία, την πλαστική υπεροχή και τον εμπλουτισμό του χώρου. 

Οι συμμετέχοντες γλύπτες, Βαρώτσος Κώστας, Γαβαλάς Στέλιος, Ρόκος Κυριάκος, Σαραντοπούλου Χριστίνα αν και δεσμεύονται από το υλικό τυγχάνουν εξίσου ευρείας αποδοχής, όπως και τα ζωγραφικά έργα.

Εγκαίνια: Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 12:00 το πρωί.

Επιμέλεια έκθεσης: Σιαντή Βασιλική

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (4)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020