Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Ομαδική έκθεση "In Connection" Volume II

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Video art (Εκθέσεις)

Ομαδική έκθεση "In Connection" Volume II

0.0
Περιγραφή
Ο Χώρος Τέχνης Domatio εγκαινιάζει το Σάββατο 28 Μαΐου και ώρες 18:00 - 23:00, την ομαδική εικαστική έκθεση 'In Connection' Volume II, σε concept και επιμέλεια της Mary Stefanou, μέλος της ομάδας του Domatio.

Δημιουργοί από τέσσερις ηπείρους, με έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας, video art, γλυπτικής, εννοιολογικά έργα και NFTs, ύστερα από προσωπική πρόσκληση και εμπνευσμένοι από την θεματολογία του 'In Connection', συναντιόνται και συνδέονται στο Domatio. Δημιουργούν έναν διάλογο μεταξύ τους και με το κοινό. Σε έναν χώρο που δεν έχει περιορισμούς, σύνορα και διαχωρισμούς.

Συναντιόνται για έναν κοινό σκοπό, να μοιραστούν και να μοιραστούμε, να συνδεθούν και να συνδεθούμε, μέσα από την δύναμη της τέχνης• με κοινή γλώσσα, την γλώσσα της δημιουργικής έκφρασης.

Συμμετέχουν οι:
Nicola Barth, Dimitra Bouritsa, Ibim Cookey, Eric Cospi, Karin Czermak, Ghana Must Go, Doris Hakim, Urim Hong, Lotta Lemetti, momas, Nana Frimpong Oduro, Lina Pigadioti, Daniela Prokopetz, Xanthi Tsaloupi, Spiros Emilios Tzimas, Brahmma Wijaya

Εγκαίνια το Σάββατο 28 Μαΐου, ώρες 18:00 - 23:00 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (15)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo