Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Εκθέσεις
Ομαδική έκθεση "Energy Athens 2019"
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
κόσμημα (Εκθέσεις)
φωτογραφία (Εκθέσεις)
Ομαδική έκθεση "Energy Athens 2019"
0.0
Περιγραφή
Το European Centre for Architecture Art, Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design θα παρουσιάσουν για 9η συνεχή χρονιά καλλιτέχνες από όλα τα είδη των τεχνών όπως ζωγραφική, κεραμική, γλυπτική, φωτογραφία, αρχιτεκτονική, σχεδιασμό, χειροποίητο κόσμημα και μόδα στο Energy Athens 2019.

Όπως αναφέρει η Θεωρητικός Τέχνης και Εικαστικός, Αγγελική Μπάρα "Το Energy Athens ενώνει καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες, με στόχο να μεταδώσει τον καλλιτεχνικό παλμό της πόλης. Εικαστικές και αρχιτεκτονικές προτάσεις που συνδυάζουν διαφορετικές τεχνοτροπίες, δημιουργώντας μια πρωτοποριακή καλλιτεχνική προσέγγιση της σχέσης του ανθρώπου με το περιβάλλον και την πόλη. Η έκθεση παρουσιάζει διαφορετικές απόψεις γύρω από την καθημερινότητα μέσα στην πόλη, από την μια η οικολογική οπτική της πόλης με τα περιβαλλοντολογικά της προβλήματα και από την άλλη η ειδυλλιακή οπτική της πόλης με τα θετικά της χαρακτηριστικά".

Οι τριάντα δυο καλλιτέχνες, που προέρχονται από διαφορετικά πεδία της τέχνης και παρουσιάζουν φέτος τα έργα τους στο Energy Athens με αλφαβητική σειρά είναι οι: Βερούτης Κωνσταντίνος, Γαλατά Πανωραία Ελισάβετ, Γαλατά Πανωραία, Γεωργούλα Μαρία Ελένη, Γκινοσάτη Μανταλένα, Δρογώση Τάνια, Θεοφανοπούλου Ολυμπία, Κάιλας Hρακλής, Καλαποδά Ελένη, Καλοπαίδη Νίκη, Καπελιάρη Ράνια, Καραλιάς Ιωάννης, Κοδαρέστιος, Κοκκίνη Γεωργία , Κουτσολιούτσου Χριστίνα, Μανιατάκη Σοφία, Μανωλοπούλου Σατυρίδου Μαρικίτα , Μαρμάρου Ελένη, Μεταξά Ρένα, Μολώνης Δημήτρης, Μπεσουσάνη Φλωρεντίνε, Παπαθανασίου Αλέξανδρος, Σιδέρη Χαρά Μαρία, Σκιαδά Βάσια, Σκουλάξινου Ηλιάνα, Σταυρόπουλος Αντώνης-Λάμπρος, Τσιράκογλου Θεοδώρα, Φωτιάδου Νεφέλη, Χριστόπουλος Χρήστος , Infante Francesco, Iris Sun, Cresswell Τracey. 

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και δράσεις στο χώρο της έκθεσης για το κοινό. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 7 Απριλίου.

Την βραδιά των εγκαινίων θα την συνοδέψουν εξαιρετικά κρασιά προς τιμή των καλλιτεχνών.

Εγκαίνια: Σάββατο 16 Μαρτίου, 2019, 19.30 - 22.00 

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017