Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Ομαδική έκθεση εικαστικών στην The Art Dose

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
pop art (Εκθέσεις)
κόμικς (Εκθέσεις)

Ομαδική έκθεση εικαστικών στην The Art Dose

0.0
Περιγραφή
Ο χώρος τέχνης The Art Dose πρωτοπορεί και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε κοινή έκθεση δύο σημαντικούς καλλιτέχνες της παγκόσμιας σύγχρονης εικαστικής σκηνής. 

Ο Aiiroh πολύ γνωστός για τις pop art ζωγραφικές δημιουργίες του και ο Avella με τα επίσης pop διαφορετικά γλυπτά ζώα του, θα συναντηθούν στο The Art Dose.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχουν η Νίκη και ο Γρηγόρης Καπόπουλος. 

Μια μοναδική συνύπαρξη δύο Γάλλων καλλιτεχνών κοινής αισθητικής, που αντλούν την έμπνευση τους από τα ρεύματα της διεθνούς έκφρασης. Η έκθεση ανταποκρίνεται στον στόχο που έχει θέσει το The Art Dose, ώστε να προσφέρει στο ελληνικό κοινό καινοτόμες προτάσεις τέχνης, που βάζουν τη χώρα μας στον παγκόσμιο χάρτη της εικαστικής δράσης. 

Ο Aiiroh ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία από το γκράφιτι, ενώ ήταν ακόμα πολύ νέος. Χρησιμοποιεί μικτές τεχνικές όπως επικόλληση κρύσταλλων Swarovski, ακρυλικό χρώμα, στένσιλ, κ.ά.

Ο Frederic Avella παρουσιάζει γλυπτά ζώα σε εκρηκτικούς χρωματισμούς, τα οποία απομυθοποιεί δίνοντας τους υπερβολικές διαστάσεις, με ανατρεπτικό και απρόβλεπτο τρόπο.

Εγκαίνια έκθεσης: 30 Μαΐου 2019, στις 19:00 έως 23:00.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (6)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020