Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Παιδί

"Όλιβερ Τουίστ" του Καρόλου Ντίκενς στο Θέατρο Λαμπέτη

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Όλιβερ Τουίστ" του Καρόλου Ντίκενς στο Θέατρο Λαμπέτη

0.0
Περιγραφή
Το κλασσικό αριστούργημα του Καρόλου Ντίκενς θα παρουσιαστεί τη φετινή χειμερινή σεζόν 2020 στον πιο όμορφο ιστορικό και ανακαινισμένο θεατρικό χώρο της Αθήνας, στο Θέατρο Λαμπέτη. Την ιστορία του μικρού ήρωα μεταφέρει θεατρικά και σκηνοθετεί η δημοφιλής δημιουργός Γιούλη Ηλιοπούλου.

Δεκαπέντε γνωστοί, καταξιωμένοι αλλά και νέοι εξαιρετικά ταλαντούχοι ηθοποιοί, μια μεγάλη ομάδα έμπειρων συντελεστών, υπέροχα σκηνικά από το Μιχάλη Σδούγκο, μαγευτικές μουσικές και κοστούμια εποχής ντύνονται με 3D animation και συνθέτουν ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα.

Με τα σημαντικά και τόσο επίκαιρα μηνύματα του Ντίκενς μέσα από το ορφανό παιδί που τελικά επιλέγει να διατηρήσει την καλοσύνη και την ηθική του. Μέσα σ' έναν άδικο κόσμο όπου η ανθρώπινη ζωή έχει μικρή αξία και οι πολλοί ζουν στην απόλυτη φτώχεια σε μια κοινωνία μεγάλων αντιθέσεων. Ο Ντίκενς στέλνει το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας δείχνοντας πως το καλό μπορεί να θριαμβεύσει και πως η αθωότητα, η αλήθεια και η αγνότητα, αρετές που ανάγονται στην ουσία της παιδικότητας μπορούν να διασωθούν ακόμη και σ' ένα περιβάλλον ανέχειας και κοινωνικής ανισότητας.

Συντελεστές:
Θεατρική Μεταφορά - Σκηνοθεσία: Γιούλη Ηλιοπούλου
Σκηνογράφος: Μιχάλης Σδούγκος
Μουσική επένδυση: Κρίστελ Καπερώνη
Κινησιολογία: Γιούλη Ηλιοπούλου
Κοστούμια: Τζούλια Μάρκο 
Φωτισμοί & 3D Animation: Λάμπρος Σουνδιάς
Δ/νση παραγωγής: Αντώνης Μαρκογιάννης
Εκτέλεση Παραγωγής: Τexnis Genesis
Παραγωγή: Θεατρική Αναγέννηση 

Πρωταγωνιστούν: Ανάστασης Κολοβός
Γκεστ σταρ: Νίκος Ζιάγκος

Παίζουν: Κώστας Ρωμαίος, Γιάννης Χριστοφάννης, Μάριος Σέρτζιο Μπούσι, Φανή Πάρλη, Τζούλια Σπυροπούλου, Νίκος Παπαδάκης, Γιώργος Λουρώυος, Κατερίνα Ταπέ, Δέσποινα Κασσιώτη, Απόστολος Μαλεμπιτζής, Χρήστος Γιαννακάκος, Δέσποινα ΧαριάτηΦωτογραφίες & Βίντεο (5)

Εισιτήρια

Εισιτήρια: Α' Ζώνη 12€ γενική είσοδος, Β' Ζώνη 10€γενική είσοδος
Ανέργων – Πολυτέκνων: 8€
Γκρουπ άνω των 20 ατόμων: 7€ 

Οι θέσεις του θεάτρου είναι αριθμημένες. Κατά την αγορά του εισιτηρίου δεν επιλέγετε συγκεκριμένη θέση - αυτή θα σας αποδοθεί κατά την προσέλευσή σας στο θέατρο


Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017