Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

"Όλη η Καλλιθέα μία γειτονιά"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Όλη η Καλλιθέα μία γειτονιά"

0.0
Περιγραφή
Από 22 Ιουνιου ως 4 Οκτωβριου: προβολές ταινιών, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, θέατρο σκιών, παιδικά δρώμενα, ρεμπέτικο τριήμερο, 5ο μεσογειακό φεστιβάλ, χαροκόπεια 2020.

Από φέτος, λειτουργεί ο νέος δημοτικός θερινός κινηματογράφος "Σινέ Τζιτζιφιές" (10° Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, Ηρακλέους & Αχιλλέως) κάθε βράδυ στις 10:30 μ.μ. 

Μαζί με το καθιερωμένο πλέον "Σινέ Θερινόν" (καθημερινά στις 21:00), στις πρώην εγκαταστάσεις των πλυντηρίων του ΙΚΑ (Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων) ο πολιτισμός φθάνει σε κάθε γωνιά της πόλης. Μια κινηματογραφική πανδαισία από τις 22 Ιουνίου ως τις 30 Αυγούστου. 

Ακόμα πολλές συναυλίες, θεατρικά, καραγκιόζης, παιδικά δρώμενα, ρεμπέτικο τριήμερο, το καθιερωμένο Μεσογειακό Φεστιβάλ και ένας νέος θεσμός, τα "Χαροκόπεια". 

Βρείτε τις εκδηλώσεις που γίνονται φέτος, δίπλα από το σπίτι σας!
Επισκεφθείτε καθημερινά το επίσημο site του δήμου.

Σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας τηρούνται οι οδηγίες των
αρμόδιων Υπουργείων για τα μέτρα προστασίας λόγω κορωνοϊού.
Συνιστάται η χρήση προστατευτικής μάσκας.
Ενδέχεται κάποιες εκδηλώσεις να τροποποιηθούν, στο ενδεχόμενο νέων
υγειονομικών οδηγιών. 

Σημείωση:
Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ενδεικτικό.

Ανακοίνωση:
Σας ενημερώνουμε ότι για τεχνικούς λόγους αντί της προγραμματισμένης για 16/8 προβολής της ταινίας "Μαδαγασκάρη 3: Οι Φυγάδες της Ευρώπης" στο "Σινέ Θερινόν" και "Σινέ Τζιτζιφιές" θα προβληθεί η ταινία "Ο Μικρός Πρίγκιπας".

Ανακοίνωση 21/09/2020
Ο Δήμος Καλλιθέας, βάσει του ΦΕΚ 4019/τεύχος Β/ 20.09.2020, ανακοινώνει ότι:
- Θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες για το "Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2020" θεατρικές παραστάσεις στις 21/9 "Μπλακ Αουτ", 22 και 23/9 "Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε" και στις 24/9 "Το όνειρο της διπλανής πόρτας" στο Χώρο Πολιτισμού και Νεολαίας (Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων).

- Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις "Χαροκόπεια 2020" που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν από 28 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου, με την ευχή ότι οι συνθήκες θα το επιτρέψουν, ώστε να μπορέσουν να διενεργηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020