Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

"Ο πολιτισμός είναι η Αθήνα" Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τον πολιτισμό

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Ο πολιτισμός είναι η Αθήνα" Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τον πολιτισμό

0.0
Περιγραφή
"Culture is Athens / Ο πολιτισμός είναι η Αθήνα"
Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τον πολιτισμό

Ιούνιος - Σεπτέμβριος 2021
Τεχνόπολη - Θέατρο Κολωνού - Θέατρο Γκράβας - Κινηματογράφος ΑΒ
4 χώροι - 100+ εκδηλώσεις
Μουσική - Θέατρο - Χορός

Τα φώτα του πολιτισμού "ανάβουν" ξανά και ο Δήμος Αθηναίων προσφέρει ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, συναυλίες, χορό, θεατρικές παραστάσεις για μεγάλους και παιδιά σε τέσσερις χώρους της Αθήνας. Όλα αυτά στο πλαίσιο του "Culture is Athens / Ο πολιτισμός είναι η Αθήνα", του τριετούς σχεδίου που ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων και οι φορείς του, το οποίο στοχεύει στην αναβάθμιση, στην ανάδειξη και στην ενοποίηση του πολιτιστικού ιστού της Αθήνας αλλά και στην έμπρακτη στήριξη των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων στον κλάδο του πολιτισμού.

Από τον Ιούνιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2021, ο Δήμος Αθηναίων ανοίγει τέσσερις εμβληματικούς χώρους: την Τεχνόπολη, τα Θέατρα Κολωνού και Γκράβας του ΟΠΑΝΔΑ και τον Κινηματογράφο ΑΒ και τους διαθέτει δωρεάν σε καλλιτέχνες, ομάδες και εταιρίες για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, παρέχοντας μαζί και όλες τις απαραίτητες υποδομές για την πραγματοποίησή τους.

Μετά από ανοιχτό call, το οποίο έτυχε ιδιαίτερα θερμής ανταπόκρισης, η Επιτροπή Εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων επέλεξε 100 από τις προτάσεις που κατατέθηκαν, ενώ το πρόγραμμα επιμελήθηκαν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και η Τεχνόπολη.

Το φετινό πρόγραμμα είναι ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα: συναυλίες, φεστιβάλ, θεατρικές & μουσικοθεατρικές παραστάσεις και χορευτικές performances και - φυσικά - τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες επί σκηνής μετά από πολύ καιρό!

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμα που εμφανίζεται πιο κάτω είναι ενδεικτικό.

Δείτε που παίζεται (0)

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (6)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo