Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Παιδί

"Ο παπουτσωμένος γάτος" του Σαρλ Περώ στο Γαλάτσι

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

"Ο παπουτσωμένος γάτος" του Σαρλ Περώ στο Γαλάτσι

0.0
Περιγραφή
Ένας φτωχός μυλωνάς αφήνει κληρονομιά στον πρώτο και τον δεύτερο γιο ότι έχει, και στον τρίτο ένα τσουβάλι με ένα γάτο. Ο γάτος δεν είναι ένας κοινός γάτος, αλλά ένας πολύ ιδιαίτερος, που μιλάει σαν άνθρωπος. Φοράει μπότες και πάνω από όλα είναι έξυπνος.

Έτσι θα βοηθήσει τον μικρό γιο στην αρχή να βγάλει χρήματα για να μπορέσει να ζήσει και στην πορεία να τον χρήσει Κόμη να του δώσει το παλάτι του Γίγαντα και να παντρευτεί την αγαπημένη του Πριγκίπισσα. 

Τέλος το έργο είναι συνάμα και διδακτικό γιατί μιλάει για το πως δημιουργείται και χτίζεται μία φιλία μέσα απ' τη διαφορετικότητα, για το δίκαιο και το άδικο, για την επιπολαιότητα και το κόστος της, για την ανιδιοτελή προσφορά και βοήθεια, για την επιβολή της σωματικής δύναμης και τη δύναμη της εξουσίας με σκοπό να κυριαρχήσει ο φόβος και την τελική νίκη της δύναμης του μυαλού και της αγάπης.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Μπάμπης Κλαλιώτης
Μουσική: Κατερίνα Αναστασίου
Σκηνικό: Πασχαλιά Ζαπάλπτα
Κοστούμια: Σήλια Δεμίρη

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ελένη Καρβέλη, Κατερίνα Αναστασίου, Πέτρος Γρύλλος, Σάββας Γραμματικός, Έλενα Αθανασοπούλου

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαλατσίου 2019 "Παρέα με τ' αστέρια".

Ανακοίνωση:
Ο Δήμος Γαλατσίου ενημερώνει ότι αναβάλλεται η παιδική θεατρική παράσταση "Ο Παπουτσωμένος Γάτος" από την παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28 Αυγούστου, στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεϊκου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαλατσίου 2019. Η παιδική παράσταση θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019, στις 20:30, στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεϊκου.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Παιδικό 7€ & Κανονικό 8€

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017