Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Ντένη Θεοχαράκη έκθεση "Η σιωπή της ματιάς"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ντένη Θεοχαράκη έκθεση "Η σιωπή της ματιάς"

0.0
Περιγραφή
Η Evripides Art Gallery παρουσιάζει τη νέα δουλειά της Ντένης Θεοχαράκη με έργα ζωγραφικής και φωτογραφίας.

Η έκθεση με τίτλο "Η σιωπή της Ματιάς" εγκαινιάζεται την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 ώρα 14.00 – 21.00 & την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 ώρα 18.00 -21.00 (δύο ημέρες εγκαινίων για την καλύτερη προστασία των επισκεπτών λόγω των συνθηκών της πανδημίας) και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2021.

Μετά την παρουσία της στην START Art Fair 2021 στην εμβληματική Saatchi Gallery του Λονδίνου, η Ντένη Θεοχαράκη παρουσιάζει στην Evripides Art Gallery τη νέα της δουλειά με τίτλο "η σιωπή της ματιάς". Η ματιά εκφράζει συναισθήματα, φόβους, αγωνίες, σκέψεις, μέσα από μια εύγλωττη και πολυσήμαντη σιωπή.

Η δημιουργός με έμπνευση από τα ταξίδια της μας παρουσιάζει το ζωγραφικό της έργο παράλληλα με το φωτογραφικό δημιουργώντας μία άρρηκτη ενότητα.
Μέσα από τις περιηγήσεις της σε διάφορα μέρη του κόσμου, εστιάζει στην απόδοση του εσωτερικού κάλλους που ενυπάρχει στον άνθρωπο. Τα ταξίδια γίνονται εμπειρίες, οι εμπειρίες, βιώματα και μετά αναμνήσεις. Η απεικόνιση ξεκινά από μία εσωτερική θεώρηση της πραγματικότητας, η οποία εξωτερικεύεται μέσα από την ζωγραφική διαδικασία, με συνέπεια και αυτοπειθαρχία.
Οι εικόνες περνούν από το βλέμμα στο νου και γίνονται συγκίνηση, συναίσθημα. Στη συνέχεια οδεύουν προς την ψυχή, γίνονται έμπνευση που μετουσιώνεται σε έργο τέχνης. 

Εγκαίνια:
Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 14.00 -21.00
Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 18.00-21.00

Δείτε που παίζεται (0)

Use mask
ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Accesibility
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (6)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo