Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Μπάμπης Τσέρτος - Νάντια Καραγιάννη ξανά στις Μουσικές Διαδρομές

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Μπάμπης Τσέρτος - Νάντια Καραγιάννη ξανά στις Μουσικές Διαδρομές

0.0
Περιγραφή
Οι Μουσικές Διαδρομές από Σάββατο 16-10-2021, φιλοξενούν και πάλι στο πάλκο τους, τον Μπάμπη Τσέρτο, σ’ ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις πιο ωραίες στιγμές της Ελληνικής λαϊκής μουσικής, με τραγούδια ρεμπέτικα, σμυρναίικα, παραδοσιακά αρχοντορεμπέτικα, έντεχνα λαϊκά καθώς επίσης και αξιόλογα σύγχρονα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, συνθέτοντας ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Συνοδοιπόροι του στο μουσικό αυτό ταξίδι, του Μπάμπη Τσέρτου στο πάλκο των Μουσικών Διαδρομών, η Νάντια Καραγιάννη μια τραγουδίστρια με πολύχρονη καριέρα στο χώρο και με πλούσιο ρεπερτόριο που εκτείνεται από το λαϊκό έως το παραδοσιακό – δημοτικό τραγούδι της Ελλάδας, ο Νίκος Καραγιάννης, ένας νέος λαϊκός τραγουδιστής που ακολούθησε τα χνάρια της μουσικής του οικογένειας με συνέπεια καθώς επίσης και η νέα τραγουδίστρια Νόρα Ζαχαρία.

Τον Μπάμπη Τσέρτο θα πλαισιώσουν οι μουσικοί Κώστας Ζαριδάκης (μπουζούκι), Νίκος Καινούργιος (κιθάρα), Νίκος Μήλας (βιολί) και Γιάννης Τσέρτος (πιάνο – ακορντεόν) και στην επιμέλεια προγράμματος.

Μέτρα Covid-19:
Για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, που πρέπει να εφαρμόζονται στο χώρο, παρακαλούμε επισκεφτείτε το covid19.gov.gr. Επίσης λόγω των συνθηκών, προτείνουμε πριν την έξοδό σας να επικοινωνήσετε με το χώρο της εκδήλωσης μήπως υπάρχουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής. 

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (5)

Εισιτήρια

Φιάλη Ουίσκι 100€
Φιάλη κρασί από 25€
Ποτό 8€
Κρατήσεις: 210-8676155, 210-8674001

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo