Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

''Μετά τη φωτιά'' συναυλία συμπαράστασης στον συνθέτη Βαγγέλη Κατσούλη

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Fusion (Μουσική)
Μουσική Δωματίου
Ελληνική Μουσική

''Μετά τη φωτιά'' συναυλία συμπαράστασης στον συνθέτη Βαγγέλη Κατσούλη

0.0
Περιγραφή
Μία ξεχωριστή μουσική εκδήλωση συμπαράστασης στον συνθέτη Βαγγέλη Κατσούλη από τους φίλους του Δημήτρη Δεσύλλα με το Σύνολο Κρουστών Τύπανα, Human Touch, Χρήστο Ταμπουρατζή με το συγκρότημά του.

O Δημήτρης Δεσύλλας με το Σύνολο Κρουστών Τύπανα, οι Human Touch (David Lynch, Σταύρος Λάντσιας, Γιώτης Κιουρτσόγλου) και ο Χρήστος Ταμπουρατζής με τo συγκρότημά του (Γιώργος Μανιάτης, Χρήστος Κεχρής, Μάκης Τσακαλίδης, Marianna Seas, Σοφία Καμηνά, Αντωνία Μαυρονικόλα), διοργανώνουν και συμμετέχουν σε μία συναυλία – γιορτή της μουσικής με κομμάτια υψηλής δημιουργικής αξίας, fusion, τζαζ, soul, σύγχρονης μουσικής και αυτοσχεδιασμών. Μία έμπρακτη συμπαράσταση στον φίλο και συνεργάτη τους, βραβευμένο συνθέτη Βαγγέλη Κατσούλη στον οποίο και θα διατεθούν όλα τα έσοδα της βραδιάς. 

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 στη μεγάλη πυρκαγιά στην Πεντέλη, που έφτασε μέχρι την Παλλήνη, ο Βαγγέλης Κατσούλης, πολυγραφότατος συνθέτης με έντονη προσωπικότητα, πολλές διεθνείς συνεργασίες και έργα για συμφωνική ορχήστρα, πιάνο, μουσική δωματίου, μουσική για θέατρο, κινηματογράφο, μπαλέτο, ηλεκτρονική και τζαζ μουσική, όπως και μία όπερα, είδε το σπίτι και το στούντιό του ηχογράφησης να γίνονται στάχτη.

Tώρα, οκτώ μήνες μετά, με πρωτοβουλία και σε διοργάνωση του Χρήστου Ταμπουρατζή η ελληνική μουσική σκηνή παίρνει την σκυτάλη ώστε να αποκατασταθεί, όσο είναι δυνατό, αυτό που έγινε στάχτη και να δοθεί η προοπτική στον δημιουργό να συνεχίσει το έργο του με την ξεχωριστή καλλιτεχνική ταυτότητα.

Αναδημοσίευση από δελτίο Τύπου.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (6)

Εισιτήρια

Γενική Είσοδος: 15€

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr
Και στην είσοδο του χώρου την βραδιά της συναυλίας
Κρατήσεις θέσεων 210 970418 

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo