Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα

Masterclass, Ασύρτικο και Riesling από το Γιάννη Καρακάση MW και την Caro Maurer MW

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Masterclass, Ασύρτικο και Riesling από το Γιάννη Καρακάση MW και την Caro Maurer MW

0.0
Περιγραφή
Διάρκεια: 180'

Ο Γιάννης Καρακάσης MW και η Γερμανίδα Master of Wine Caro Maurer διοργανώνουν την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο Electra Metropolis ένα μοναδικό masterclass που συνδέει τις δύο πιο σημαντικές ποικιλίες της Ελλάδας και της Γερμανίας. Το Ασύρτικο και το Riesling. Θα συζητηθούν τα κοινά τους σημεία και παράλληλα θα δοκιμασθούν 23 κορυφαία κρασιά. 

Tα ξηρά Riesling της γευσιγνωσίας ανήκουν στην κατηγορία Grosses Gewächs, είναι δηλαδή τα γερμανικά Grand Cru προερχόμενα από τα καλύτερα αμπελοτόπια της Γερμανίας (Grosse Lage). 

Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα του Wines of Greece και της γερμανικής VDP. 

Οι παραγωγοί: A. Christmann, Battenfeld-Spanier, Donnhoff, Dr. Burklin-Wolf, Forstmeister Geltz-Zilliken, Kunstler, Robert Weil, Schloss Lieser-Thomas, St. Urbans-Hof, Von Buhl, Von Winning, Wittmann. Οι Έλληνες παραγωγοί θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. 

'Ώρα έναρξης: 18.00. Διάρκεια 3 ώρες.  

To masterclass θα διεξαχθεί στα Αγγλικά. 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Τιμή Συμμετοχής: 90€ (75€ early booking έως και την Παρασκευή 6/9). Κρατήσεις στο [email protected] και στο τηλέφωνο 6974821795 αναφέροντας το όνομά σας, το τηλέφωνό σας και τον αριθμό θέσεων που επιθυμείτε να κρατήσετε. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού εντός 2 ημερών από την εκδήλωση επιθυμίας στον τραπεζικό λογαριασμό που θα σας αποσταλεί μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017