Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Μουσική
Maria Callas Forever
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Maria Callas Forever
0.0
Περιγραφή
Με αφορμή τον εορτασμό των 92 χρόνων από τη γέννηση της Maria Callas, η πρόεδρος του Σωματείου «Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας» κυρία Λιάνα Σκουρλή και το Διοικητικό Συμβούλιο έχουν τη χαρά να μας προσκαλέσουν σε μουσική βραδιά την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 8.30 μ.μ. στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος θα περιλαμβάνει ομιλίες από τη μεσόφωνο κ. Κική Μορφονιού, που τραγούδησε δίπλα στη Κάλλας στις παραστάσεις της «Νόρμας» (1960) και «Μήδειας» (1961) στην Επίδαυρο, τον κ. Φώτη Παπαθανασίου, Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη, Ιδρυτή του αρχικού Μουσείου Μαρία Κάλλας και τον κ. Νίκο Μεγγρέλη, Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της «Τεχνόπολις» και Project Manager του νέου Μουσείου «Μαρία Κάλλας».

Το δεύτερο μέρος του προγράμματος θα περιλαμβάνει διάσημες άριες που έχει ερμηνεύσει η αθάνατη ντίβα από την σοπράνο Μαριλένα Στριφτόμπολα, τη μεσόφωνο Φωτεινή Αθανασάκη και τον Σπύρο Σουλαδάκη στο πιάνο.

Το τρίτο μέρος του προγράμματος θα περιλαμβάνει διάσημες άριες που έχει ερμηνεύσει η αθάνατη ντίβα από την σοπράνο Μάιρα Μηλολιδάκη και τον Τίτο Γουβέλη στο πιάνο.

Μετά το τέλος του μουσικού μέρους θα ακολουθήσει κοκτέιλ στο cafe Merlin του Ιδρύματος.

Τα έσοδα από τη συμμετοχή των παρευρισκομένων θα διατεθούν για την αποπεράτωση του Μουσείου «Μαρία Κάλλας» επί της οδού Μητροπόλεως 44, ένα σημαντικό πολιτιστικό και τουριστικό πλεονέκτημα για την Αθήνα και την Ελλάδα, όπου εκτός από νέος φάρος πολιτισμού θα συμβάλλει στη μουσική παιδεία και εκπαίδευση.

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Εισιτήρια: 40€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017