Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Μαίρη-Έλεν Νέζη, Vito Priante, Δημήτρης Γιάκας "Τραγούδια της αγάπης"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Μαίρη-Έλεν Νέζη, Vito Priante, Δημήτρης Γιάκας "Τραγούδια της αγάπης"

0.0
Περιγραφή
Το γερμανικό λιντ και η γαλλική mélodie βρίσκονται στον πυρήνα της ρομαντικής φωνητικής μουσικής του 19ου αιώνα. Υπό τη σκέπη του γερμανικού και γαλλικού ποιητικού λόγου αντίστοιχα, που αναμενόμενα φωτίζει την αισθητική κατεύθυνση της μουσικής, συνθέτες και εκτελεστές αφήνουν πίσω τους κάθε δεξιοτεχνική κορόνα, κάθε στομφώδη ρητορεία και κάθε επίπλαστη μελωδική επιτήδευση. Με ειλικρίνεια, αμεσότητα και λιτά μέσα που εστιάζουν στην πιο πηγαία και απέριττη μουσική ομορφιά, τραγουδιστές και πιανίστες ξετυλίγουν κόσμους ολόκληρους μέσα σε λίγα λεπτά. Η Μαίρη-Έλεν Νέζη και ο Βίτο Πριάντε, πέρα από τη λαμπρή διεθνή τους διαδρομή σε λυρικά θέατρα του κόσμου, έχουν αποδείξει πολλές φορές την αγάπη και την αφοσίωσή τους στον λεπταίσθητο κόσμο του λόγιου τραγουδιού. Υπό τη συνοδεία του Δημήτρη Γιάκα, κορυφαίου Έλληνα συνοδοιπόρου τραγουδιστών, μοιράζονται με το κοινό σπουδαίες σελίδες του σχετικού ρεπερτορίου.

Συντελεστές:
μετζοσοπράνο: Μαίρη-Έλεν Νέζη
βαρύτονος: Vito Priante
πιάνο: Δημήτρης Γιάκας

Πρόγραμμα:
Έργα Σούμαν, Φωρέ, Μπραμς, Σαμινάντ, Μασνέ, Ντυπάρκ, Γκουνό.

Μέτρα Covid-19:
Για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, που πρέπει να εφαρμόζονται στο χώρο, παρακαλούμε επισκεφτείτε το covid19.gov.gr. Επίσης λόγω των συνθηκών, προτείνουμε πριν την έξοδό σας να επικοινωνήσετε με το χώρο της εκδήλωσης μήπως υπάρχουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής. 


Ανακοίνωση:Λόγω των αλλεπάλληλων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, παρακαλούμε πριν την έξοδό σας να επικοινωνήσετε με το χώρο της εκδήλωσης μήπως υπάρχουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής, καθώς και για να βεβαιωθείτε για τα ισχύοντα μέτρα προστασίας.

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

€8 Φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+ & πολύτεκνοι
€12
€18

Έναρξη προπώλησης: Τετάρτη 02.02.2022

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo