Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα
"Μαγικά Χριστούγεννα - Ένας μήνας γιορτής" στον Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
"Μαγικά Χριστούγεννα - Ένας μήνας γιορτής" στον Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
0.0
Περιγραφή
Ένα εορταστικό εικοσαήμερο ετοιμάζει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα στην πόλη. Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, χορωδιακές βραδιές, εργαστήρια κατασκευών, διαδραστικά παιχνίδια, γωνιές ψυχαγωγίας και πολλά δρώμενα.

Το εορταστικό πρόγραμμα ανοίγει στις 8 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 – 19:30 με την υπαίθρια χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του Δήμου, στην Πλατεία Ιμίων (κεντρική πλατεία Βούλας). To πλακόστρωτο θα γεμίσει με μουσική, με ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, εργαστήρια κατασκευών, face painting, διαδραστικά και κινητικά παιχνίδια, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους. Στις 19:30 τη σκυτάλη της γιορτής θα πάρουν οι χορωδίες των δημοτικών ενοτήτων Βάρης και Βουλιαγμένης, υπό τη διεύθυνση των μαέστρων Αιμήλιου Γιαννακόπουλου και Χαράλαμπου Μιχαηλίδη με αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στις 20:00 θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης. Θα ακολουθήσει υπαίθρια συναυλία με τη Ζωή Παπαδοπούλου και την ορχήστρα της.

Στις 16 Δεκεμβρίου στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη συναυλία, "Χριστούγεννα στις γειτονιές του κόσμου", στο Πολιτιστικό Κέντρο "ΙΩΝΙΑ" με τον μαέστρο Γιώργο Κατσαρό. Στη συναυλία συμμετέχουν η Ελένη Σταμίδου (σοπράνο), ο Νίκος Καραγκιαούρης (βαρύτονος), η Κωνσταντίνα Πουτκάρη, ο Αδάμ Τσαρούχης και δεκαμελής ορχήστρα.

Στις 17 Δεκεμβρίου στις 12:00, Θέατρο Βάρης, μας περιμένουν γάτες και μονόκεροι. Μια ξεχωριστή παιδική θεατρική παράσταση από την ομάδα "Αστροναύτες", με τίτλο "Παράδοξα Χριστούγεννα", με τους Ντίνο Ποντικόπουλο, Δημήτρη Μικιό και Μαρκέλα Φανού.

Στις 17 Δεκεμβρίου στις 20.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο "ΙΩΝΙΑ", "Σαν μια ταινία με νότες μαγικές". Ένα αφιέρωμα στα αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου με τον Βασίλη Λέκκα, σε συνδιοργάνωση με τον πολιτιστικό σύλλογο γυναικών "Απολλώνια". Λόγος, εικόνα, μουσική και χορός σε κείμενα-παρουσίαση Μαριάννας Μαυραγάνη, Στέφανου Χατζηστεφάνου και Μενέλαου Ντάφλου.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης θα ολοκληρωθούν στις 22 Δεκεμβρίου στις 17:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο "ΙΩΝΙΑ", όπου θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των παιδικών σταθμών του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου (ΟΑΠΠΑ).

Bazaar με έργα των παιδιών, μουσική, παιχνίδι, διαγωνισμοί, face painting, εργαστήρι ευχών, φωτογραφικό εργαστήρι με τον Αϊ-Βασίλη και πολλές εκπλήξεις. 

Συντελεστές


Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017