Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Παιδί

Long Live the Bat στο River West

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Long Live the Bat στο River West

0.0
Περιγραφή
Φέτος το Σεπτέμβριο, ο Batman καταφθάνει στο River West! Μέσα από ένα σύνολο δράσεων που είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσουν του παλιούς αλλά και νέους fan του παγκοσμίου super hero, το River West γιορτάζει τα 80α του γενέθλια και μας προσκαλεί να μπούμε και εμείς στον συναρπαστικό κόσμο του Batman.

Από τις 12 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου γινόμαστε όλοι μέρος της παγκόσμιας γιορτής #LongLivetheBat στο River West με μία διαδραστική Bat Arena για μικρούς και μεγάλους, ένα Bat To School stage για τους νεότερους φίλους του Batman, μοναδικά photo opportunities αλλά και ειδικά activations για τους #Bat fashionistas! 

Αναλυτικότερα, οι διασκεδαστικές ενέργειες θα απλώνονται σε κάθε γωνιά του River West. Ξεκινώντας στο 1ο επίπεδο δημιουργείται η Bat Arena, ένα διαδραστικό, πολυμορφικό stage με πρωτότυπα παιχνίδια για όλους τους super heroes που θέλουν να μάθουν τις Batman τεχνικές, θεματικό video gaming από τον Κωτσόβολο, Bat comics με αυθεντικά κλασσικά και σύγχρονα εξώφυλλα του περιοδικού και ένα επιβλητικό άγαλμα του αγαπημένου ήρωα. Ανεβαίνοντας στο 3ο επίπεδο, η διασκέδαση απογειώνεται για τους μικρότερους φίλους, σε ένα Bat To School stage ειδικά αφιερωμένο στα παιδιά μπροστά από το κατάστημα Μουστάκας, με φιγούρες δράσης, ζωγραφική και πολύ διασκέδαση! 

Αναδημοσίευση από δελτίο Τύπου.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020