Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Κυριακές στο Κέντρο της Γης

Φύση - Οικολογία, Διαλεξεις - Σεμιναρια, Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών), Νήπια (3 έως και 5 ετών), Άλλες δωρεάν εκδηλώσεις, Δωρεάν παιδικές εκδηλώσεις

Κυριακές στο Κέντρο της Γης

0.0
Περιγραφή
Την Κυριακή, 15 Μαΐου, η Οργάνωση Γη ανοίγει ξανά τις πόρτες του Κέντρου της Γης και μας προσκαλεί σε μία διαφορετική γιορτή με ελεύθερη είσοδο, που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τις Κυριακές στην πόλη!

Με οδηγό την αισιόδοξη διάθεση που προκαλεί η επαφή με τη γη και με εργαλεία την συλλογικότητα και το χαμόγελο, οι Κυριακές μας ζωντανεύουν. Με κεντρικό άξονα την "Συλλογική Κουζίνα" και δωρεάν δράσεις για μικρούς και μεγάλους, η Οργάνωση Γη μας προτρέπει να εξερευνήσουμε τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητας μας, για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Πρόγραμμα δράσεων:
11:00-14:00: Μικροί Αγρότες στην Πόλη, δημιουργικό εργαστήριο για παιδιά με δραστηριότητες σύνδεσης με τη Φύση.
11:00-12:30: Εργαστήριο ευεξίας: βιοενεργειακή άσκηση Τσι Γκονγκ, κίνηση και θεραπεία καθοδηγούμενη από το δάσκαλο του Shaolin Center Athens.
12:30-14:00: Εργαστήριο Μεταξοτυπίας με τους Athens Makers Space: δημιουργικό εργαστήριο όπου οι συμμετέχοντες μαθαίνουν την τέχνη της μεταξοτυπίας με τον απλούστερο τρόπο.
13:00-15:00: Συλλογική Κουζίνα: Μαγειρεύουμε με εποχιακά υλικά από το βιολογικό λαχανόκηπο, εφαρμόζουμε πρακτικές "από το χωράφι στο πιάτο" και γευματίζουμε όλοι μαζί.

*Για να δηλώσετε συμμετοχή για τα εργαστήρια ευεξίας και μεταξοτυπίας, στείλτε μήνυμα στο [email protected] ή τηλεφωνήστε στο 21 0232 5380. 

Δείτε που παίζεται (1)

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (2)
Πρόγραμμα (1)
1 στην περιοχή ΑΘΗΝΑ

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo