Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Κώστας Μακεδόνας "Μικρασία μου, Ψυχή μου" στη Νέα Σμύρνη

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Κώστας Μακεδόνας "Μικρασία μου, Ψυχή μου" στη Νέα Σμύρνη

0.0
Περιγραφή
Ένα αφιέρωμα με τον Κώστα Μακεδόνα στην επέτειο μνήμης των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή.

Αυτό το καλοκαίρι με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή ο Κώστας Μακεδόνας μαζί με το δημιουργικό δίδυμο των Θάνου Γεωργουλά (μουσική, ενορχηστρώσεις) και Κώστα Τερζάκη (στίχοι, κείμενα) παρουσιάζουν την μουσική παράσταση "Μικρασία μου, Ψυχή μου".

Με 22 ολοκαίνουργια τραγούδια και απλές, γρήγορες, επεξηγηματικές αφηγήσεις ανάµεσά τους, η παράσταση στοχεύει στα συναισθήματα των θεατών και ζωντανεύει µε σύγχρονο, ανθρωποκεντρικό τρόπο τις τραγικότερες σελίδες της νεότερης ιστορίας µας.

Η γνώση, η ψυχαγωγία και ο φόρος τιµής στους ξεριζωμένους Έλληνες της Ιωνίας, δίνονται μέσα από διαφορετική, πρωτότυπη προσέγγιση, που προσπαθεί να γεφυρώσει αυτά τα 100 χρόνια, αγγίζοντας σήµερα τις καρδιές µας. Ο σπουδαίος, καταξιωμένος ερμηνευτής Κώστας Μακεδόνας μαζί µε εξαίρετους ερμηνευτές και μουσικούς, µε παραδοσιακά μουσικά όργανα σε καινούργιες μελωδίες και ενορχηστρώσεις του Θάνου Γεωργουλά και στίχους και κείμενα του Κώστα Τερζάκη αποτελούν την εγγύηση για μια συναυλία υψηλής αισθητικής που θα σφραγίσει µε τον καλύτερο τρόπο την μεγάλη επέτειο.

Συμμετέχουν οι Μαριάννα Παπαμακαρίου και Σταύρος Βαϊνάς και 7 μελής ορχήστρα από τους Θάνο Γεωργουλά (πιάνο), Βασίλη Αρμένη (πλήκτρα, ακορντεόν), Νίκο Τερζάκη (κιθάρα), Γιάννη Καλκάνη (τύμπανα), Αντώνη Τζήκα (μπάσο), Στέλλα Βαλάση (σαντούρι) και Τιγκράν Σαρκισιάν (πνευστά). Υπεύθυνος ήχου ο Άγγελος Πετκίδης και υπεύθυνος φωτισμού ο Γιάννης Καραμπελιάς.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Ιωνικές Γιορτές 2022 του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Δείτε που παίζεται (0)

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 5€
Εισιτήρια: Στα ταμεία του άλσους

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo