Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Κωνσταντίνος Πάτσιος έκθεση "The garden of Promises and Lies"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Κωνσταντίνος Πάτσιος έκθεση "The garden of Promises and Lies"

0.0
Περιγραφή
Η πρώτη συνεργασία της "The Blender Gallery" με το "Mona boutique hotel & concept space" λαμβάνει χώρα τον Οκτώβριο του 2022 στο πλαίσιο της pop-up έκθεσης του Κωνσταντίνου Πάτσιου. 

Από τις 14 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί το επί δεκαετίες ακατοίκητο κτίριο στου Ψυρρή (οκταώροφο εργοστάσιο της δεκαετίας του ’50), να περιηγηθεί στους πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους του και να ανακαλύψει τα έργα μικτής τεχνικής του Κωνσταντίνου Πάτσιου στα οποία το χιούμορ και η ευρηματικότητα συμπορεύονται με σύμβολα της ιστορίας και της popular κουλτούρας.

"Η Αθήνα είναι ο καμβάς μου, η σκηνή μου, το λούνα παρκ μου. Ο εραστής στον οποίο επιστρέφω για περισσότερα. Μοιραζόμαστε τη ίδια περιέργεια, κοιτάζοντας προς τα μέσα για να δούμε προς τα έξω, αποκαλύπτοντας στρώματα χρώματος, υφής, ωμής αλήθειας. Ένα κλίμα χάους τυλιγμένο σε rocker chic – πιστό στον καλλιτέχνη σε αξίες, οράματα και αισθητική".
-Απόσπασμα από το Μανιφέστο του MONA

"Ένα έργο τέχνης προκαλεί αφορισμούς και συμπτώσεις. Μπορεί να μην είναι από μόνο του αιτία πολέμου, αλλά θα είναι πάντα καθρέφτης. Μία από τις αρχές στη δουλειά μου είναι η σύνθεση μη ταιριαστών υλικών, δεδομένων και η ολοκλήρωση μιας κατηγορηματικής εικόνας. Μια άλλη προσωπική εμμονή μου έχει να κάνει με τη σύγχυση: μερικές φορές όταν η αφήγηση κουράζει τον θεατή, αντιπαραθέτω ένα μπερδεμένο χάος για να σταματήσει να σκέφτεται και να αρχίσει να βλέπει !"
- Κωνσταντίνος Πάτσιος.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo