Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Κωνσταντίνα Βασιλάκη έκθεση ζωγραφικής "Emotions"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Κωνσταντίνα Βασιλάκη έκθεση ζωγραφικής "Emotions"

0.0
Περιγραφή
Ένα χρόνο μετά τη δεύτερη ατομική της έκθεση ζωγραφικής, και μία σειρά συμμετοχών σε ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό, έργα της Κωνσταντίνας Βασιλάκη θα φιλοξενηθούν στο σταθμό του μετρό Ακρόπολη για 4 μέρες σε μια θεματική έκθεση με τίτλο ''Emotions''. 

Πρόκειται για την πρώτη θεματική της έκθεση με νέα έργα όπου θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό. Στα έργα της θα συναντήσει κανείς ζωή, ένταση, δημιουργία, δυναμισμό, με σημείο αναφοράς τους τη φύση και τη γυναικεία φιγούρα. 

Υπογραφή της Κωνσταντίνας Βασιλάκη στα έργα της συγκεκριμένης σειράς είναι ότι κρύβει επιμελώς τα πρόσωπα. Σκοπός της είναι να κρύψει τα δικά της συναισθήματα από τον θεατή ώστε ο ίδιος να μπορέσει να ταυτιστεί, να δημιουργήσει αλλά και να ανακαλύψει τα δικά του συναισθήματα και σκέψεις που θα του δημιουργηθούν βλέποντας το έργο της. 

Η παλέτα της αποτελείται από υδατοδιάλυτα χρώματα σε γήινες αποχρώσεις αλλά και από στοιχεία έντονου, σκληρού κάρβουνου το οποίο έρχεται σε αντίθεση με την ηρεμία που αποπνέει το εξαϋλωμένο γεμάτο φως χρώμα. Η ένωση που έχει καταφέρει με αυτά τα 2 αντίθετα υλικά είναι μοναδική και γεμάτη συμβολισμούς, όπως η διαρκής πάλη ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. 

Θα μπορούσε να πει κανείς πως κάθε πίνακας της σειράς, πέρα από αποτύπωση συναισθημάτων είναι μια μια διαρκής αναζήτηση, ένα όνειρο, αλλά κυρίως ένα αποτύπωμα ψυχής.

Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.)
Σταθμός μετρό Ακρόπολη, ώρες λειτουργίας του μετρό.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020