Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα
"Καταθέσεις Πολιτισμού" στην Τράπεζα της Ελλάδος
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
"Καταθέσεις Πολιτισμού" στην Τράπεζα της Ελλάδος
4.5 ( από 1 χρήστη )
Περιγραφή
Η Τράπεζα της Ελλάδος συνεχίζει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον κύκλο εκδηλώσεων με τίτλο "Καταθέσεις Πολιτισμού", στο πλαίσιο της συμβολής της στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή της χώρας. Φέτος οι "Καταθέσεις Πολιτισμού" περιλαμβάνουν συζητήσεις τριών γυναικών, που έχουν διακριθεί στον ακαδημαϊκό χώρο και τον πολιτισμό, με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Λυμπεροπούλου.

Η αρχή θα γίνει την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 με την αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Μαρία Ευθυμίου και θέμα συζήτησης "Η παγκόσμια κυριαρχία της Δύσης και του δυτικού πολιτισμού κατά την τελευταία 500ετία".

Θα ακολουθήσουν:
• Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019:
Η αρχαιολόγος βυζαντινών αρχαιοτήτων και πρώην πρόεδρος του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων Ασπασία Λούβη με θέμα συζήτησης: "Η πολιτιστική χορηγία, η πολιτική συγκυρία και η πολιτιστική διαχείριση στην Ελλάδα".

• Τετάρτη 8 Μαΐου 2019:
Η συγγραφέας Αμάντα Μιχαλοπούλου με θέμα συζήτησης: "Το βίωμα και η επινόηση του: γιατί είμαστε όλοι μυθιστορηματικοί ήρωες". 

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Κεντρικού Καταστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος (2ος όροφος) στην Αθήνα.

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας και η είσοδος θα είναι δυνατή μισή ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Επιθυμητή η δήλωση συμμετοχής στο [email protected]

Για την είσοδό σας στην Τράπεζα της Ελλάδος είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης. 

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017