Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Jonathan Franzen: Ο σπουδαίος συγγραφέας επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Jonathan Franzen: Ο σπουδαίος συγγραφέας επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα

0.0
Περιγραφή
Οι Εκδόσεις Ψυχογιός, η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το Hellenic American College (HAEC) και τα βιβλιοπωλεία Public παρουσιάζουν τον διεθνούς φήμης, πολυβραβευμένο Αμερικανό συγγραφέα Jonathan Franzen.

Ο Jonathan Franzen θα συναντήσει το ελληνικό αναγνωστικό κοινό την Τρίτη, 28 Απριλίου 2015, στις 19:30 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22, Αθήνα) και θα συζητήσει με τον διακεκριμένο δημοσιογράφο και συγγραφέα Αναστάση Βιστωνίτη. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά με ταυτόχρονη διερμηνεία στα Ελληνικά.

Στη συνέχεια, ο Franzen απέσπασε ποικίλες διακρίσεις και έχει τιμηθεί με το σπουδαιότερο λογοτεχνικό βραβείο της Αμερικής, το National Book Award. Έχει κατακτήσει επανειλημμένα την κορυφή της παγκόσμιας λίστας των ευπώλητων βιβλίων ενώ έχει επιλεγεί και στο εξώφυλλο του περιοδικού TIME ως "Σπουδαίος Αμερικανός Μυθιστοριογράφος". Η παγκόσμια κριτική καθώς και εκατομμύρια αναγνώστες μεταξύ των οποίων και ο Αμερικανός Πρόεδρος, αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Jonathan Franzen έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους συγγραφείς των ΗΠΑ και του κόσμου. Το πιο πρόσφατο έργο του με τίτλο "Purity" αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2015.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας.
Η διανομή των δελτίων ξεκινά στις 17:30 την ημέρα της εκδήλωσης στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021