Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Θέατρο

Jim Jefferies live στο Gazi

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Jim Jefferies live στο Gazi

0.0
Περιγραφή
Ο παγκοσμίου φήμης stand up κωμικός και βασιλιάς του Netflix, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο πλαίσιο της περιοδείας του "The Night Talker Tour".

Κωμικός, πολιτικός σχολιαστής, ηθοποιός και συγγραφέας, ο Jim Jefferies είναι από τα μεγαλύτερα σύγχρονα και πολυβραβευμένα ονόματα της κωμωδίας αυτή τη στιγμή. Ξεχωρίζει για το προκλητικό και ωμό μαύρο χιούμορ του, καθώς και για την περίσση αυθάδεια, την δύναμη και την διαύγεια που καθορίζουν το αντισυμβατικό κωμικό στυλ του, που συνεχίζει και παρασύρει όλο και μεγαλύτερο κοινό στον πλανήτη, ο Jefferies θεωρείται μία από τις σημαντικότερες παρουσίες αλλά και επιδραστικότερους κωμικούς της γενιάς του. Το 2008 υπήρξε υποψήφιος για καλύτερος headliner στην απονομή των βραβείων Chortle Awards, ενώ πρόσφατα αναγνωρίστηκε ώς ένας από τους 5 καλύτερους κωμικούς στον κόσμο.

Με θριαμβευτικές sold out περιοδείες σε όλο τον κόσμο, οκτώ κωμικά specials με εξαιρετικές κριτικές, το δικό του sitcom και late night show στην Αμερικανική τηλεόραση, ο Jefferies έχει με σταθερά βήματα εδραιωθεί ως ένας από τους πιο δημοφιλείς αλλά και αξιοσέβαστους κωμικούς της γενιάς του.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

48€ - Α’ Ζώνη
43€ - Β’ Ζώνη
38€ - Γ’ Ζώνη
33€ - Δ’ Ζώνη
28€ - Ε’ Ζώνη

Η προπώληση ξεκινάει την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 στις 10 π.μ.

Προπώληση εισιτηρίων:
viva.gr, 11 876, Καταστήματα WIND, Reload Stores, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος και Τεχνόπολης 

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017