Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Jazz at Lincoln Center presents: Songs We Love

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Τζαζ
Τζαζ

Jazz at Lincoln Center presents: Songs We Love

0.0
Περιγραφή
O διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas σε συνεργασία με την IMG Artists και την Visionary Culture, διοργανώνει μια μοναδική φιλανθρωπική συναυλία jazz, προσκαλώντας στην Ελλάδα μια από τις διασημότερες jazz ορχήστρες του κόσμου, την εμβληματική: Jazz at Lincoln Center (JALC), η οποία ταξιδεύει κατευθείαν στην Αθήνα από την καρδιά της Νέας Υόρκης, φέρνοντας μαζί της έξι από τους all-star μουσικούς της και τρείς μεγάλες κυρίες της jazz για μία και μόνο μεγάλη συναυλία με τίτλο: "Jazz at Lincoln Center presents: Songs We Love" την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο Ηρώδειο!

Τρείς "μεγάλες" γυναικείες φωνές της Jazz σήμερα στην Αμερική, η σπουδαία και υποψήφια για το βραβείο Grammy Catherine Russell, η Brianna Thomas και η Shenel Johns συνοδεύουν έξι (6) από τους all-star μουσικούς της διάσημης ορχήστρας Jazz at Lincoln Center (JALC):
Gabe Medd, τρομπέτα
Mariel Bildsten, τρομπόνι
Lucas Pino, πνευστά
Mathis Picard, πιάνο
Barry Stephenson, μπάσο
TJ Reddick, ντράμς
και μας προσκαλούν στο: Songs We Love - ένα νοσταλγικό ταξίδι στη μουσική JAZZ και την ιστορία της, καλύπτοντας μια πορεία από τα πρώτα μπλουζ και τζαζ τραγούδια της δεκαετίας του 1920, μέχρι και τις τεράστιες επιτυχίες της δεκαετίας του 1950 & 1960.

Στις 13 Σεπτεμβρίου το ελληνικό και διεθνές κοινό του Ηρωδείου, θα έχει τη σπάνια ευκαιρία να απολαύσει διάσημα και πολυαγαπημένα τραγούδια, ορισμένων εκ των σημαντικότερων συνθετών - ερμηνευτών της μουσικής Τζαζ, όπως οι: Duke Ellington, George Gershwin, Cole Porter, Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra και Judy Garland.

Κάθε χρόνο, η διάσημη ορχήστρα Jazz, Jazz at Lincoln Center (JALC) υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Wynton Marsalis, παρουσιάζει εκατοντάδες συναυλίες στο "σπίτι" της στη Νέα Υόρκη, το περίφημο Frederick P. Rose Hall αλλά και σε όλο τον κόσμο!

H εκδήλωση πραγματοποιείται με σκοπό την προσφορά θερμοκοιτίδων στο "Αττικόν" Νοσοκομείο.

Δείτε που παίζεται (0)

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (6)

Εισιτήρια

Κάτω Διάζωμα
Διακεκριμένη Ζώνη: 120€
Ζώνη A: 100€
Ζώνη B: 80€
Ζώνη Γ: 70€

Άνω Διάζωμα
Ζώνη Δ: 60€
Ζώνη E: 50€
Ζώνη ΣΤ: 40€
Ζώνη Z: 30€
ΑμεΑ: 15€

Προπώληση:
Δίκτυο Viva
• Ηλεκτρονικά: www.viva.gr
• Τηλεφωνικά: 11876
• Σε όλα τα Viva Spots (Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Yoleni's) 

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo