Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Ιωάννα Μύρκα έκθεση "Όταν αυτό δεν είναι αυτό"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ιωάννα Μύρκα έκθεση "Όταν αυτό δεν είναι αυτό"

0.0
Περιγραφή
Από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου έω τις 30 Οκτωβρίου 2020 σε ωράριο καταστημάτων στο χώρο F.O.B. – Art Container, η Ιωάννα Μύρκα παρουσιάζει την κατασκευή με τίτλο "Όταν αυτό δεν είναι αυτό". 

Στη συγκεκριμένη παρουσίαση η καλλιτέχνης διατηρεί το σχήμα ενός φορέματος αντικαθιστώντας το υλικό με τα καρτελάκια που αναγράφουν τις οδηγίες πλυσίματος, πληροφορίες υλικού, μάρκα, τιμή και μέγεθος. Μεταφέροντας το μέσα έξω, δημιουργεί ένα πολτό πληροφορίας για κάτι που δε μπορεί να προσδιοριστεί αφού δεν υφίσταται. Ο χώρος της F.O.B. λειτουργεί σαν βιτρίνα μαγαζιού που εκθειάζει ένα και μοναδικό αντικείμενο, πολλαπλασιάζοντας έτσι την άξια του και καθιστώντας το πολύτιμο, αν και πλασματικό.

Ένα ένδυμα χαρακτηρίζεται από το υλικό, το σχήμα και τη χρήση του και είναι αναγνωρίσιμο για αυτές του τις ιδιότητες. Αν αλλάξει κάποια από αυτές τις ιδιότητες, δεν παύει να είναι αναγνωρίσιμο αλλά επανακαθορίζεται η ταυτότητά του. Η μεταβολή στη χρήση και το υλικό το κάνουν να μοιάζει καινούριο, έτοιμο προς κατανάλωση, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει, χωρίς να διατηρεί την αρχική του χρησιμότητα.

Η δράση παρουσιάζεται και διαδικτυακά εδώ

Η κατασκευή του σιδερένιου σκελετού έγινε από τον Στέλιο Γκίκα.
Οργάνωση: α.μ.κ.ε. τετARTημόριο, Δήμος Π. Φαλήρου. 
Ειδικός σύμβουλος: Νέστορας Κατσιμίχας.

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: 2μ
Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021