Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Σινεμά
IN-EDIT Greece 2019 - Athens Edition
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
IN-EDIT Greece 2019 - Athens Edition
0.0
Περιγραφή
ΙΝ-EDIT: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο επιστρέφει στην καρδιά της Αθήνας. 

Από τον Eric Clapton στους Radiohead, και από την Marianne Faithfull στον Ryuichi Sakamoto, από τον βασιλιά Elvis Presley στην Queercore πανκ σκηνή το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού κινηματογράφου στον κόσμο, το In-Edit Festival, επιστρέφει στον Κινηματογράφο ΑΣΤΟΡ .

Για πέντε ημέρες, από τις 6 έως τις 10 Φεβρουαρίου, το κέντρο της Αθήνας γεμίζει ήχους και εικόνες από την παγκόσμια μουσική σκηνή. 

Το φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά στη Βαρκελώνη πριν 15 χρόνια και είναι πλέον σημείο αναφοράς για τους φίλους της μουσικής και του σινεμά παγκοσμίως, ξεκινάει το ετήσιο παγκόσμιο ταξίδι του για το 2019 από την Αθήνα, ενώ ανάμεσα στις επόμενες στάσεις του είναι η Ιταλία, η Ολλανδία, η Κολομβία, το Μεξικό, η Χιλή, η Γερμανία και, φυσικά, η Ισπανία.

Το IN-EDIT διοργανώθηκε στην Ελλάδα για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το 2014, ενώ από το 2015 παρουσιάζεται σε δύο εκδόσεις, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμά του φέρνει ξανά στη μεγάλη οθόνη συναρπαστικές ιστορίες από τα παρασκήνια του μουσικού κόσμου που δε θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Αναλυτικό πρόγραμμα προβολών.

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Μεμονωμένο εισιτήριο 6€

Διάθεση των εισιτηρίων γίνεται στα εκδοτήρια του Άστορ, και ηλεκτρονικά μέσω του www.viva.gr . Τα εκδοτήρια του Άστορ είναι καθημερινά ανοικτά μετά τις 19:30.

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017