Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα

Ημέρες Καριέρας 2019

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ημέρες Καριέρας 2019

0.0
Περιγραφή
Για 22η χρονιά, το kariera.gr, το πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του διεθνούς δικτύου CareerBuilder, διοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας, το μεγαλύτερο event για την επαγγελματική απασχόληση και τις νέες τάσεις εργασίας στην Ελλάδα. Για δύο ολόκληρες μέρες, από τις 12 έως τις 13 Οκτωβρίου, η καρδιά της αγοράς εργασίας χτυπάει σε ένα μέρος!

Ειδικότερα, περισσότερες από 60 επιχειρήσεις και εκπαιδευτικοί οργανισμοί θα δώσουν το "παρών" αναζητώντας τους νέους τους συνεργάτες. Οι Ημέρες Καριέρας απευθύνονται σε όλους τους νέους, φοιτητές, τελειόφοιτους, πτυχιούχους ακόμα και σε εργαζομένους, που θέλουν να εξελίξουν την επαγγελματική τους πορεία. Στο περίπτερο του kariera.gr, θα βρίσκονται εξειδικευμένοι σύμβουλοι και recruiters, οι οποίοι θα κατατοπίζουν τους επισκέπτες σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης, επαγγελματικού προσανατολισμού και αναγκαίων δεξιοτήτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για έκτη συνεχή χρονιά στις παράλληλες δράσεις του διημέρου πραγματοποιείται το UpEvent, το πιο αισιόδοξο event της πόλης, στο πλαίσιο του οποίου διακεκριμένα πρόσωπα από όλους τους κλάδους θα μιλήσουν για την επαγγελματική τους πορεία, τα όνειρά τους και το πώς κατόρθωσαν να πετύχουν τους στόχους τους.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Η είσοδος στις Ημέρες Καριέρας 2019 είναι δωρεάν για όλους με απαραίτητη την εγγραφή στο kariera.gr.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017