Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα

Ιανός - Πρόγραμμα εκδηλώσεων από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ιανός - Πρόγραμμα εκδηλώσεων από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου 2019

0.0
Περιγραφή
Δείτε το συνοπτικό πρόγραμμα.

• Τρίτη 17/9 στις 20:30
Συζήτηση με αφορμή τη σχολιασμένη έκδοση αρχειακού υλικού με τίτλο "Η διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα από τον Α΄ και τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο μέσα από έγγραφα του Αρχείου του Υπουργείου Εξωτερικών", σε επιλογή-επιμέλεια-σχολιασμό του Άρη Ραδιόπουλου, των εκδόσεων Νεφέλη. Θα μιλήσουν οι: Σία Αναγνωστοπούλου, Στέλιος Περράκης και ο Άρης Ραδιόπουλος. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γιάννης Ψαρόπουλος.

• Τετάρτη 18/9 στις 18:00
Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος γιορτάζει στον ΙΑΝΟ της Αθήνας τα 30 έτη (1989-2019) δημιουργικής παρουσίας της. Θα αναφερθούν στο πολιτιστικό έργο της Ε.Σ.Ε., ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς, η αντιπρ. Άννα Χατζησοφιά, ο γεν. γραμμ. Θάνος Τσάμπρας, ο ταμίας Κώστας Καπώνης και ο Κώστας Παπαπέτρος, μέλος του Δ.Σ. κ.α.

• Τετάρτη 18/9 στις 20:30
Κύκλος Συζητήσεων, "Απρόβλεπτες Συναντήσεις" στο cafe του ΙΑΝΟΥ. Η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Πουρνάρα υποδέχεται δύο διακεκριμένους δημόσιους λειτουργούς, την Έφορο Αρχαιοτήτων Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη και τον Έφορο Αρχαιοτήτων Κυκλάδων Δημήτρη Αθανασούλη. Θέμα: Η ελληνική αρχαιολογία τον 21ο αιώνα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει για την ανακάλυψη, ανάδειξη και αξιοποίηση των μνημείων.

• Πέμπτη 19/9 στις 20:30
Ανακοίνωση Νικητών Διαγωνισμού Φωτογραφίας ΙΑΝΟΥ με θέμα "Αντιθέσεις". Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού θα ανακοινώσει Α) τους τρείς (3) μεγάλους νικητές του διαγωνισμού που θα κερδίσουν ξεχωριστά δώρα, Β) τις τριάντα (30) καλύτερες φωτογραφίες οι οποίες θα εκθέτονται στο Café του ΙΑΝΟΥ από την ημέρα της εκδήλωσης μέχρι την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, καθώς και Γ) τις εκατό (100) επιλεγμένες φωτογραφίες που θα εκτυπωθούν σε σελιδοδείκτες του ΙΑΝΟΥ και θα μοιραστούν εντός των ημερών. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους διακεκριμένους καλλιτέχνες Δημήτρη Ταλιάνη (φωτογράφος-εκδότης), Μάριο Σπηλιόπουλο (καθηγητής ΑΣΚΤ-ζωγράφος) και Σωτήρη Χατζάκη (σκηνοθέτης)

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017