Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Ιανός - Πρόγραμμα εκδηλώσεων από 11 έως 13 Σεπτέμβρη

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ιανός - Πρόγραμμα εκδηλώσεων από 11 έως 13 Σεπτέμβρη

0.0
Περιγραφή
Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

• Τετάρτη 11/9 στις 19:30
Παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλειου Μαρκεζίνη "Μία ασυνήθιστη ζωή. Αναμνήσεις και αναστοχασμοί", εκδ. Ι. Σιδέρης. Ένα βιβλίο που ακολουθεί τη ζωή του συγγραφέα του, από τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του σε ένα έντονα πολιτικοποιημένο περιβάλλον έως τα ταξίδια του σε τρεις ηπείρους, όπου και εργάστηκε.

• Πέμπτη 12/9 στις 20:30
Συζήτηση του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης σε συνεργασία με την "Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ" με θέμα: "Μάρκετινγκ και αειφορία: Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος".

• Παρασκευή 13/9 στις 20:30
Εκδήλωση-Αφιέρωμα στον Ανδρέα Αποστολίδη, με αφορμή την έκδοση του νέου βιβλίου "Μονομαχία στην Ιερά Οδό" από τις εκδόσεις Άγρα. Ο συγγραφέας και μέλος της ΕΛΣΑΛ Νεοκλής Γαλανόπουλος, θα παρουσιάσει το "Μονομαχία στην Ιερά Οδό". H κριτικός λογοτεχνίας Ελισάβετ Κοτζιά θα κάνει μια αναδρομή στο σύνολο του μυθοπλαστικού έργου του συγγραφέα. Ο κριτικός λογοτεχνίας Βαγγέλης Χατζηβασιλείου, θα παρουσιάσει το δοκιμιακό έργο του συγγραφέα. Ο εκδότης Σταύρος Πετσόπουλος, θα παρουσιάσει τις μεταφράσεις του Α. Αποστολίδη και το ιστορικό τους. Επίσης, θα προβληθεί τετράλεπτο trailer από το ντοκιμαντέρ Latin Noir σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Αποστολίδη.


Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021