Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα
Guzheng - The Melody from China
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Guzheng - The Melody from China
0.0
Περιγραφή
Σας ενδιαφέρει ο κινεζικός πολιτισμός κι ειδικά η κινεζική μουσική; Μια μουσική που η ιστορία της ξεκινάει πριν από χιλιάδες χρόνια;

Αυτή τη φορά στη γκαλερί Bernier/Eliades Gallery, ο Ελληνοκινεζικός Πολιτιστικός Σύλλογος προσκαλεί την Eley Yuan από την Κίνα, για να μας μυήσει στη μουσική του αρχαίου, κινέζικου οργάνου Guzheng - η Μελωδία από την Κίνα. Το όργανο αυτό που έχει ομοιότητες με το γνωστό μας σαντούρι, έχει μια ιστορία που χρονολογείται πριν από περισσότερα από δύο χιλιάδες χρόνια. Είναι επίσης πρόγονος πολλών, ασιατικών οργάνων. Το Guzheng δεν είναι απλά ένα όργανο, αλλά είναι επίσης ένας αφηγητής, που έχει την ικανότητα να ζωγραφίζει εικόνες από τα όμορφα, φυσικά τοπία και ιστορίες από την αρχαία Κίνα, μέσω του μεστού και κομψού ήχου του.

"Guzheng - Η μελωδία από την Κίνα" είναι μια σειρά συναντήσεων/συζητήσεων που διοργανώθηκε από τον Ελληνοκινεζικό Πολιτιστικό Σύλλογο, μια μη-κερδοσκοπική οργάνωση που στοχεύει να εισαγάγει στους λάτρεις της μουσικής τις διάφορες πτυχές του κινεζικού, παραδοσιακού πολιτισμού. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική, αλλά και να μάθετε κάποιες βασικές δεξιότητες.

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017