Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα
Grupo Compay Segundo from Buena Vista Social Club
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Grupo Compay Segundo from Buena Vista Social Club
0.0
Περιγραφή

Η εκδήλωση ακυρώθηκε.

 

Η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και η Chronos Art Productions παρουσιάζουν μία μεγάλη Latin Fiesta με τους μετρ του είδους, το συγκρότημα μύθος, τους «Grupo Compay Segundo from Buena Vista Social Club». Η Τεχνόπολη θα ντυθεί με τα χρώματα της Κούβας για να υποδεχθεί την γιορτή αυτή, με εκθέτες και περίπτερα. (εδέσματα, βιβλία, δίσκους, σχολές χορού, κ.α). Οι σχολές χορού θα μάθουν στο κοινό τους υπέροχους χορούς της Κούβας και όχι μόνο, καθώς μουσικά συγκροτήματα θα εναλλάσσονται από νωρίς το απόγευμα στις δύο σκηνές ενώ οι καλύτεροι DJs της Latin μουσικής θα είναι παρών. Θα στηθεί κια μια πίστα χορού, δίπλα στην κεντρική σκηνή, για να χορεύουν όλοι στους ρυθμούς των Buena Vista Social Club και όλα αυτά παρέα με πολλά κοκτέιλ και ρούμι…

 

16 άτομα επιβιβάζονται από την Κούβα και ανεβαίνουν στο μουσικό πλοίο του «Grupo Compay Segundo - Buena Vista Social Club» .

Μουσικοί, Τραγουδιστές και Χορευτές ακολουθούν το όραμα του πλοιάρχου τους, Compay Segundo, ταξιδεύουν μέσα από θάλασσες και περιπέτειες, φτάνοντας στη σκηνή της Τεχνόπολης στις 27 Ιουνίου. Το συγκρότημα «Grupo Compay Segundo - Buena Vista Social» ακτινοβολεί το πνεύμα και τη μαγεία της Κούβας. Μπορεί το πούρο του θρυλικού παππού της κουβανέζικης μουσικής και ιδρυτή του συγκροτήματος, Grupo Compay Segundo - Buena Vista Social Club, να έσβησε για πάντα το 2003, αλλά η ανάμνηση της φλόγας του συνεχίζει να ανάβει φωτιές σε μεθυσμένα βράδια γεμάτα από μουσική, χορό, τραγούδι που συναντούν κάθε φορά την ομορφιά του έρωτα και της ζωής, ταξιδεύοντας από άκρη σε άκρη του κόσμου.

 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30


Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Τιμές Εισιτηρίων: 17€ (Προπώληση) - 22€ (Ταμείο την ημέρα της συναυλίας)

Προπώληση εισιτηρίων: στα καταστήματα PUBLIC και στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Online: Viva.gr - τηλεφωνικά: 13855

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017