Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Εκθέσεις
"Γιώργος Φλωράκης στις 8.00: Σημειώσεις από τα Πρωινά του Τρίτου"
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Ξεναγήσεις (Εκθέσεις)
"Γιώργος Φλωράκης στις 8.00: Σημειώσεις από τα Πρωινά του Τρίτου"
0.0
Περιγραφή
Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στις 19.00 εγκαινιάζεται στη Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη" του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής η ατομική έκθεση "Γιώργος Φλωράκης στις 8.00: Σημειώσεις από τα Πρωινά του Τρίτου" σε επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός των Πρωινών του Τρίτου Προγράμματος, παρουσιάζει τις οπτικοποιημένες αποτυπώσεις των μουσικών εκπομπών του κλασικής μουσικής, σε μια έκθεση με έντονο μουσικό ενδιαφέρον.

Εκπομπές αφιερωμένες στην Άνοιξη και τα Φύλλα του Φθινοπώρου, εκπομπές αφιερωμένες σε αγαπημένους συνθέτες, αγαπημένους ποιητές και αγαπημένα βιβλία, εκπομπές που συλλέγουν τις σκόρπιες περιπλανήσεις ενός αισθαντικού συλλέκτη στιγμών, ήχων, σκέψεων, συνθέσεων και συναισθημάτων, οπτικοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια από τον Γιώργο Φλωράκη καθημερινά με αφορμή και έμπνευση τις ανάγκες της καθημερινής εκπομπής του στα Πρωινά του Τρίτου, με πλεόνασμα ευαισθησίας και ενδελέχειας, συγκροτώντας μικρές πυκνές επιφάνειες καθημερινών ημερολογίων, κατάστικτες από συνοπτικά αλλά εύγλωττα αναμνηστικά ανθρώπινου πολιτισμού και παλίμψηστης ποιητικής ευθραυστότητας.

Η έκθεση συνοδεύεται από έκδοση καθώς και από περιορισμένο αριθμό πρωτότυπων εικαστικών assemblages σημειώσεων του Γιώργου Φλωράκη που διατίθενται στο πωλητήριο της Μουσικής Βιβλιοθήκης. 

Ξεναγήσεις από τον Γιώργο Φλωράκη θα γίνονται τις Τετάρτες 20 Φεβρουαρίου και 6, 13, 20 και 27 Μαρτίου στις 18:00 και το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 14:00.

Διάρκεια έκθεσης: 12 Φεβρουαρίου ως 31 Μαρτίου 2019 
Εγκαίνια: Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 στις 19.00

Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017