Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Γιάννης Καζάκης έκθεση "The Aftermath"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Γιάννης Καζάκης έκθεση "The Aftermath"

0.0
Περιγραφή
Στον χώρο του PS:28 παρουσιάζεται η έκθεση "The Aftermath" του καλλιτέχνη 
Γιάννη Καζάκη.  Ο Καζάκης μέσα από την έκθεσή του  μάς περιάγει στα τελευταία δύο χρόνια της ζωής του, στο ταξίδι του από την Ιταλία στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου άλλοτε εργαζόταν σε εργοστάσια και άλλοτε ως λαντζιέρης. Εκκινώντας από το προσωπικό του βίωμα, ο Καζάκης ερευνά σε καθολικότερο επίπεδο τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις όταν αυτές προκύπτουν απροσδόκητα.

Στον απόηχο της απώλειας της υποτροφίας του λόγω κακοδιαχείρισης από μεριάς του πανεπιστημίου σε περίοδο πανδημίας, ένα γεγονός που αποτέλεσε και την αιτία διαφυγής του στις ΗΠΑ, η έκθεση εμβαθύνει στα θέματα της απώλειας, της μετατόπισης και της ανθεκτικότητας του ανθρώπινου πνεύματος, ενώ αποτελεί ταυτόχρονα μια συγκινητική απεικόνιση της εργατιάς στη Δύση.

Έργα ακατέργαστα και αληθινά, καθρεπτίζουν τον αγώνα του καλλιτέχνη στα διαφορετικά στάδια αποδοχής μιας καινούργιας πραγματικότητας. Με κόκκινο χρώμα για κάθε προειδοποιητικό συνειρμό επικινδυνότητας, έξαψης και επίθεσης, ίσως ο θεατής ενθαρρυνθεί να αναλογιστεί και τις δικές του εμπειρίες με ανθεκτικότητα.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2026
art&life logo