Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Francesco Ciniglio- Γιώργος Κοντραφούρης - Κίμων Καρούτζος στο Jazzét Café

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Francesco Ciniglio- Γιώργος Κοντραφούρης - Κίμων Καρούτζος στο Jazzét Café

0.0
Περιγραφή
To Jazzét Café ολοκληρώνει τις υπαίθριες καλοκαιρινές συναυλίες στην φιλόξενη πλατεία του, το Σάββατο 31 Ιουλίου με το εξεζητημένο jazz piano trio όπου ο  πιανίστας Γιώργος Κοντραφούρης και ο κοντραμπασίστας Κίμων Καρούτζος θα συναντηθούν μουσικά για πρώτη φορά με τον ντράμερ Francesco Ciniglio.

Τρεις ξεχωριστές καλλιτεχνικές προσωπικότητες θα συνευρεθούν σε μια αξέχαστη συναυλία, με original συνθέσεις και jazz standards στην κλασική μορφή του πιάνο τρίο για να προσδώσουν απαράμμιλες μουσικές στιγμές στο ακροατήριο του Jazzét Café.

Την Κυριακή 1 Αυγούστου στις 8.00 μ.μ. θα πραγµατοποιηθεί masterclass για τον ρόλο του rhythm section στην τζαζ µουσική, µε τους Frαncesco Ciniglio και Κίµωνα Καρούτζο. 
Θα συζητηθούν θέµατα όπως ο ρόλος του κάθε οργάνου στο rhythm section, η σχέση των οργάνων µεταξύ τους, η αλληλεπίδραση µε τους σολίστες, και γενικότερα, η επίγνωση του ρυθµού, της αρµονίας και της µελωδίας στην τζαζ µουσική. 
Το masterclass απευθύνεται σε μουσικούς όλων των οργάνων και καλούνται να έχουν µαζί τα όργανα τους, ώστε αν θελήσουν να παίξουν µε τους διδάσκοντες.

Δείτε που παίζεται (0)

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Συνδρομή στην συναυλία: 5€
Συμμετοχή στο Masterclass: 20€ 
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 210 5815626. 

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021