Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Μουσική

Foyer Café Bistrot "Πάντα την Κυριακή"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
Τζαζ
Τζαζ
Swing (Μουσική)
τάνγκο (Μουσική)

Foyer Café Bistrot "Πάντα την Κυριακή"

0.0
Περιγραφή
Το Foyer Café Bistrot, μέσα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσιάζει μια σειρά από live εμφανίσεις κάθε Κυριακή στις 20.00, με ερμηνευτές που θα μας ταξιδέψουν στις πιο όμορφες μελωδίες του κόσμου.

• 8 Δεκεμβρίου & 5 Ιανουαρίου
"Eva On a flight to Paris" Εύα Κοτανιδη & Παντελής Μπενετάτος
Η Εύα Κοτανίδη ερμηνεύει τραγούδια που μας θυμίζουν τα μεγάλα μπουλβάρ, αλλά και τα σοκάκια της Μονμάρτης, τις βόλτες στον Σηκουάνα, τις διαδρομές με το μετρό, τις νύχτες στα μπιστρό. Μαζί, στο πιάνο, ο Παντελής Μπενετάτος ενορχηστρώνει και πιλοτάρει αυτήν τη νυχτερινή πτήση Αθήνα-Παρίσι.

• 15 Δεκεμβρίου & 12 Ιανουαρίου
"Μουσικές του κόσμου" Rosanna Mailan & Roman Gomez
Η Rosanna Mailan από την Κούβα και o Roman Gomez από την Αργεντινή ερμηνεύουν σε ένα ταξίδι στον χρόνο και στον χώρο, γνωστά τραγούδια από New York Classic Jazz, Boleros (Μεξικό, Κούβα), Bossa Nova (Βραζιλία), Tango (Aργεντινή), Flamenco (Ισπανία) και αγαπημένες κλασικές μελωδίες από την Ελλάδα.

• 22 Δεκεμβρίου & 19 Ιανουαρίου
"Eva Around the World" Εύα Κοτανιδη & Παντελής Μπενετάτος
Η Εύα Κοτανίδη και ο Παντελής Μπενετάτος μας παρουσιάζουν ένα μουσικό μείγμα που κρατάει την υπόσχεσή του για good times μέσα από swing, latin, jazz, cabaret και άλλες μελωδικές και ρυθμικές μεθόδους, σε ένα περιπλανώμενο καμπαρέ, με τραγούδια που συνέλεξαν προσεχτικά από διάφορες γωνιές του πλανήτη.

• 29 Δεκεμβρίου & 26 Ιανουαρίου
"Χωρίς μικρόφωνο" Ζανέλ & Χρήστος Κουμούσης
Η Ζανέλ, το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή και τη γαλλική φινέτσα, με τη συνοδεία του Χρήστου Κουμούση στο πιάνο, μας ταξιδεύει σε τραγούδια μεγάλων συνθετών όπως του Γιάννη Σπάρτακου, του Γιώργου Μουζάκη, του Μίμη Πλέσσα και του Μάνου Χατζιδάκι και μας θυμίζει κρυμμένα διαμάντια περασμένων δεκαετιών. 

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Tηλέφωνο Κρατήσεων 2104100450 

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017