Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για ενήλικες στο ΠΙΟΠ

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για ενήλικες στο ΠΙΟΠ

0.0
Περιγραφή
Με ένα εργαστήρι δημιουργικής γραφής υποδέχεται το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) τη νέα χρονιά. Από την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 και μέχρι τον Ιούνιο του 2020, το ΠΙΟΠ διοργανώνει κύκλο δίωρων εργαστηρίων δημιουργικής γραφής, στο κεντρικό κτήριό του, στην Πλάκα (Αγγ. Γέροντα 6), με την καθοδήγηση του Νίκου Μαθιουδάκη, διδάκτορα υφογλωσσολογίας.

Διδάσκεται η δημιουργική γραφή; Κάτω από ποιες προϋποθέσεις η ιδέα σκιαγραφείται με χαρακτήρες που μπαίνουν σε μια πλοκή και εντέλει δημιουργείται μια ιστορία; Πώς το ερέθισμα μετατρέπεται σε ανάγνωσμα και πώς το ανάγνωσμα σε λογοτεχνία; Μερικά ερωτήματα που πρόκειται να απασχολήσουν τους συμμετέχοντες στο εργαστήρι, με σκοπό όχι μόνο τη δημιουργία "συγγραφέων" αλλά πρωτίστως "εμπνευσμένων αναγνωστών". 

Αναλυτικά, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εργαστηρίων είναι: 08/01, 22/01, 05/02, 19/02, 18/03 - Ακυρώθηκε, 01/04, 13/05, 27/05, 17/06/2020 (ώρες: 16:00-18:00). 

Ανακοίνωση:
Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19 αναστέλλεται η λειτουργία του χώρου μέχρι νεωτέρας.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων (30), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε αποστείλετε email στη διεύθυνση [email protected], γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. 

Οι 30 πρώτοι θα ειδοποιηθούν, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η κράτηση της θέσης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την οριστικοποίηση της εγγραφής είναι η παρουσία στο πρώτο μάθημα. Πέρας προσέλευσης: 10 λεπτά πριν την έναρξη κάθε εργαστηρίου.

Η συμμετοχή στον κύκλο εργαστηρίων είναι δωρεάν

Σχόλια (1)

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020