Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα

Electric Nights 2016 - Medea Electronique

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Electric Nights 2016 - Medea Electronique

0.0
Περιγραφή
H Medea Electronique σε συνεργασία με το ΒOOZE, διοργανώνει για τέταρτη φορά το φεστιβάλ πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής "Electric Nights". Τακτικοί καλεσμένοι της Medea Electronique από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που ασχολούνται με την πειραματική ηλεκτρονική μουσική, τον θόρυβο, τις DIY μουσικές δραστηριότητες και την avant garde, συμπράττουν επί σκηνής, σε performances ηλεκτρονικής μουσικής.

Πάνω απ’ όλα το Electric Nights παρουσιάζει ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα πρωτοποριακό, σε διάλογο με τη σύγχρονη έρευνα για τη μουσική.

Line Up- Αλφαβητικά:
Γιάννης Αναστασάκης, Asabe Ensemble, Μιχάλης Βαρδάκας, Κωνσταντίνος Βασιλάκος, Carlos Garate, Gaëtan Gromer, Philippe Boisnard, Άκης Δαούτης, Dushume, formuls, Θεόμνη, Αγγελική Καράμπελα, Γιάννης Κοτσώνης, Khora, Mats Lindström, Alyssa Moxley, Luca Nasciuti, Oaes, 
Obstructions, OMG this is flawless, Scizhic InzC, Παναγιώτης Σιμσίρογλου, Γιώργος Στεφάτος.

Εργαστήρια:
Σύνθεση Ήχου και Αλγοριθμική Μουσική με SuperCollider, Εργαστήριο με τον Μαρίνο Κουτσομιχάλη.
2 Απριλίου, 11:00
Το SuperCollider έχει καθιερωθεί ίσως ως το πιο ισχυρό περιβάλλον συντακτικού προγραμματισμού για αλγοριθμική μουσική, σύνθεση ήχου και ψηφιακή επεξεργασία σήματος σε πραγματικό χρόνο. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη: το πρώτο θα αποτελέσει ένα crash course στο SuperCollider και τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό γενικότερα και το δεύτερο μια άτυπη εισαγωγή σε πιο προχωρημένα θέματα όπως αλγοριθμική/παραγωγική μουσική, τον σχεδιασμό GUI και ψηφιακών οργάνων, το live coding και την ψηφιακή σύνθεση ήχου. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία προγραμματισμού ή ιδιαίτερες άλλες γνώσεις.
Κόστος συμμετοχής: 30€

Εργαστήριο δημιουργίας αυτοσχέδιων (DIY) μουσικών ηλεκτρονικών κατασκευών με τον Ανδρέα Μονόπωλη-MOCM
2 Απριλίου, 11:00
Το εργαστήριο εστιάζει στις βασικές τεχνικές της παραποίησης κυκλωμάτων (circuit-bending), την προτυποποίηση (prototyping) και την δημιουργία lo-fi μουσικών οργάνων (junk instrument philosophy) καθώς παράλληλα αυτά τα DIY sound modules καταφέρνουν και ανοίγουν μοναδικές δυνατότητες δημιουργίας και πειραματισμού.
Κόστος συμμετοχής: 30€

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Ημερήσιο εισιτήριο: 5€
Ενιαίο εισιτήριο: 8€ (για τις δύο μέρες)
Οι τιμές των εισιτηρίων αφορούν μόνο τα live acts και όχι τα εργαστήρια.
Το κόστος για τα εργαστήρια αναγράφεται παραπάνω.
Πληροφορίες – κρατήσεις για τα εργαστήρια: [email protected]

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017