Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Μουσική

Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για το "Μπλόκο της Κοκκινιάς…40 ημέρες μετά"

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για το "Μπλόκο της Κοκκινιάς…40 ημέρες μετά"

0.0
Περιγραφή
Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για το "Μπλόκο της Κοκκινιάς…40 ημέρες μετά" διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη στις 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου στη Μάντρα Μπλόκου Κοκκινιάς.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 8 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Μπλόκου με τη συμμετοχή του Nikea Guitar Ensemble και της Κιθαριστικής Ορχήστρας Νίκαιας υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Μυτακίδη και με σολίστ τους Στέλιο Γκόλγκαρη, Ηλία Διαμαντάκη, Βασίλη Μαστοράκη.

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στη Μάντρα Μπλόκου Κοκκινιάς στις 8 το απόγευμα, θα δώσει συναυλία ο Λουδοβίκος των Ανωγείων. Συμμετέχουν: Nikea Guitar Ensemble (Δήμητρα Βουτερού, Ηλίας Διαμαντάκης, Αντώνης Μυτακίδης, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Δανάη Τζούμπα), Ειρήνη Μπαρδάνη (τραγούδι), Αντώνης Μυτακίδης (κιθάρα).

Στις 24 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ. θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ "Οι Παρτιζάνοι των Αθηνών" για την ΕΑΜική Αντίσταση την περίοδο της Κατοχής της Αθήνας (’41-44), σε σκηνοθεσία Ξενοφώντα Βαρδαρού και Γιάννη Ξύδα. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ και τους ιστορικούς Μενέλαο Χαραλαμπίδη και Μάγδα Φυτιλή.

Αναλυτικό πρόγραμμα.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017