Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Άθληση

Ειρηνοδρομία 2022

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ειρηνοδρομία 2022

0.0
Περιγραφή
Την Κυριακή 15 Μαΐου, οι προβολείς του δρομικού κινήματος στρέφονται στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, με την διοργάνωση της "Ειρηνοδρομίας", μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Η "Ειρηνοδρομία", που εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Παναγούλεια" στη μνήμη του Αλέξανδρου Παναγούλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του δίπλα στην ομώνυμη πλατεία, διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημήτριου σε συνεργασία με το σωματείο κλασσικού αθλητισμού Ο.Φ.Κ.Α Οδυσσέας, υλοποιείται με τη στήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Πρόκειται για μια σειρά δρομικών αγωνισμάτων 2,5χλμ, 5χλμ, 10χλμ και 1000μέτρων - διαδρομή ευαισθησίας AMEA. Ο αγώνας των 10 χλμ. διεξάγεται σε πιστοποιημένη διαδρομή από την AIMS και τον ΣΕΓΑΣ η οποία, ενταγμένη στο επίσημο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ, επιλέγεται τα τελευταία χρόνια από δρομείς όλης της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, καθώς θεωρείται μια από τις πιο "γρήγορες" διαδρομές της Αττικής.

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού, όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης, αλλά και άλλες εκδηλώσεις, που εκείνη την ημέρα θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή ειρήνης και συμμετοχής, θα βρίσκονται μπροστά από το Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου.

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται στις 09:00, στις 15/05/2022.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές δείτε εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Το κόστος της ατομικής συμμετοχής, για τον αγώνα των 10 χλμ., ανέρχεται στα 10€.
Το κόστος της ατομικής συμμετοχής, για τον αγώνα των 5 χλμ., ανέρχεται στα 8€.
Το κόστος της ατομικής συμμετοχής, για τον αγώνα των 2,5 χλμ., ανέρχεται στα 6€.
Για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Αγ. Δημητρίου η εγγραφή τους είναι δωρεάν εφόσον γίνει ατομικά με ευθύνη των γονέων ή κηδεμόνων τους.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo