Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Down Town Aegean: Έκθεση Ζωγραφικής στο Aegean College

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Down Town Aegean: Έκθεση Ζωγραφικής στο Aegean College

0.0
Περιγραφή
Στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου κτιρίου του Aegean College, φιλοξενείται έκθεση έργων ζωγραφικής της εικαστικού Αναστασίας Ζωής Σουλιώτου με τίτλο "Down Town Aegean".

Η έκθεση εκτείνεται σε 5 ορόφους, στις υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις του Κολεγίου στο κέντρο της Αθήνας, προβάλλοντας τον έντονο παλμό τόσο της ελληνικής πρωτεύουσας όσο και άλλων ευρωπαϊκών πόλεων.

Ελαιογραφίες, μεταξοτυπίες, ακουαρέλες, ακρυλικά, οξυγραφίες και γκουάς συνθέτουν την εικόνα ενός γεμάτου ζωή αστικού τοπίου, το οποίο χαρακτηρίζει όχι μόνο ο αστικός χώρος, αλλά και οι άνθρωποι που καθημερινά τον χρησιμοποιούν και τον ενεργοποιούν με τη μετακίνησή τους.

Στην Αθήνα, στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στο Άμστερνταμ, επιβάτες, flâneurs, περαστικοί συν-διαμορφώνουν και συν-δημιουργούν το πολύπλοκο αστικό γίγνεσθαι. Συμμέτοχος στον παλμό των μητροπόλεων είναι ο ίδιος ο θεατής, ο οποίος καλείται να ανακαλύψει την έκθεση και να εξερευνήσει τις πτυχές της «down town», δηλαδή της καρδιάς της πόλης.

Από την «Ακρόπολη» στο σταθμό του λονδρέζικου μετρό «Tottenham CourtRoad» και στο παρισινό «Trocadero», από το Σύνταγμα και το Μοναστηράκι στο Canary Wharf, η έκθεση "Down Town Aegean" μεταδίδει τον πυρετώδη ρυθμό ζωής των σύγχρονων μητροπόλεων, αναδεικνύοντας την αναδυόμενη πολυπλοκότητα και τα αυτοοργανούμενα δίκτυα που διέπουν και νοηματοδοτούν τον αστικό ιστό.

Εγκαίνια: Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014, στις 18:00

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2023
art&life logo