Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα
Δήμος Ζωγράφου "Η πόλη γιορτάΖΕΙ"
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Δήμος Ζωγράφου "Η πόλη γιορτάΖΕΙ"
0.0
Περιγραφή
Φέτος, στο Δήμο Ζωγράφου, οι κεντρικές πλατείες, οι δρόμοι, επιλεγμένοι πολιτιστικοί και αθλητικοί χώροι γεμίζουν με φως, μουσικές, τραγούδια, θεατρικές παραστάσεις, αθλητικές δραστηριότητες, διαδραστικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους συνθέτοντας ένα ξεχωριστό εορταστικό σκηνικό!

Η πόλη του Ζωγράφου γιορτάζει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, με μία σειρά εκδηλώσεων που ξεκινούν στις 9 Δεκεμβρίου 2017 και τελειώνουν την Πρωτοχρονιά, προσκαλώντας όλους και όλες να συντονιστούν στον εορταστικό παλμό της πόλης.

Για είκοσι μέρες, περισσότερες από είκοσι παράλληλες εκδηλώσεις και πάνω από είκοσι πέντε καλλιτεχνικά σχήματα και ομάδες περνούν το κατώφλι του Δήμου Ζωγράφου και δημιουργούν ατμόσφαιρα γιορτής ενισχύοντας τη διάθεση των συμπολιτών μας και την τοπική αγορά.

Γλυκερία, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Ανδρέου, Ηλίας Λιούγκος, Βασίλης Λέκκας, Μάνος Αχαλινωτόπουλος, Οδυσσέας Τσάκαλος, Πέννυ Μπαλτατζή, Δημήτρης Καλαντζής, Βαγγέλης Μαρκαντώνης, Δήμητρα Σταθοπούλου, Δέσποινα Στεφανίδου, Κορίνα Λεγάκη, Θανάσης Παπαγεωργίου (Θέατρο Στοά) και πολλοί άλλοι.

Αναλυτικό πρόγραμμα.

Το ωράριο που αναγράφεται στο πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.

Συντελεστές


Δείτε που παίζεται (0)
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017