Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Διάφορα
Διάλογοι στο ΚΠΙΣΝ "To Ποδόσφαιρο στον Κόσμο"
Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Διάλογοι στο ΚΠΙΣΝ "To Ποδόσφαιρο στον Κόσμο"
0.0
Περιγραφή
Την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 στις 19:30, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) διοργανώνει την ένατη εκδήλωση της μηνιαίας σειράς Διάλογοι, με τίτλο "Το Ποδόσφαιρο στον Κόσμο". Στο αθλητικό πνεύμα του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, οι Διάλογοι βγαίνουν για πρώτη φορά στο "χορτάρι", στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος και επικεντρώνονται στο βασιλιά των Σπορ, το ποδόσφαιρο.

Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και παλαίμαχοι του αθλήματος μαζί με προπονητές, αθλητικογράφους και ειδικούς του χώρου θα εξετάσουν τις διάφορες πτυχές και διαστάσεις του ποδοσφαίρου, ώστε να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τη μαγεία του αθλήματος όπως τη βιώνουν οι φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο. 

Ομιλητές:
• Edmilson, Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Ομάδα της Βραζιλίας στο Μουντιάλ του 2002 και Πρωταθλητής Ευρώπης με την FC Barcelona το 2006
• Jordi Cardoner, Πρώτος Αντιπρόεδρος, FC Barcelona
• Ανδρέας Δρακόπουλος, Πρόεδρος, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
• Αντώνης Αντωνιάδης, Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής
• Αντώνης Καρπετόπουλος, Αθλητικογράφος
• Αλέξανδρος Κιτροέφ, Ιστορικός
• Χρύσα Κουρομπύλια, Διαιτητής

Τη συζήτηση συντονίζει η Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.

Πριν τους Διαλόγους από τις 18:00 ως τις και 19:30, θα πραγματοποιηθεί αθλητικό πρόγραμμα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από το Barca Foundation για παιδιά πρόσφυγες, στο πλαίσιο της δωρεάς του ΙΣΝ προς το Barca Foundation. Η μεθοδολογία του Barca Foundation, FutbolNet, χρησιμοποιεί τον αθλητισμό ως ουδέτερη πλατφόρμα για την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων και την ενδυνάμωση των παιδιών και των νέων.

Δείτε που παίζεται (0)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη. Για προεγγραφή δείτε εδώ.
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017